Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente

Se fură orice, atenţie la instalaţiile de aer condiţionat!(834)

Ieri noapte, în jurul orei 01.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare, a observat doi bărbați care demontau instalațiile de aer condiționat ce aparțineau unui magazin situat la parterul unui bloc din zona gării Constanța. Aceștia au încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii i-au ajuns din urmă și au procedat la legitimarea și stabilirea identității acestora.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că D.A. în vârstă de 36 ani și M.M. în vârstă de 30 ani, intenționau să sustragă cele două instalații de aer condiționat cu scopul de a le vinde ulterior.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și i-au condus pe făptuitori la sediul Secției 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Reamintim că ‘furtul săvârșit în timpul nopții constituie una dintre formele calificate ale infracțiunii de furt și se sancționează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 1 și 5 ani, conform art. 229 din Codul Penal.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii