Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
S-au împlinit trei ani de când Eforie a primit oficial titlul de staţiune turistică balneară şi balneoclimaterică

S-au împlinit trei ani de când Eforie a primit oficial titlul de staţiune turistică balneară şi balneoclimaterică(964)

Zilele trecute s-au împlinit trei ani de când Eforie a primit oficial statutul de staţiune turistică balneară şi balneoclimaterică.

Documentul prin care orașul a primit această recunoaştere a fost publicat în Monitorul Oficial al României din data de 17 iunie 2013.

Administraţia locală a insistat timp de patru ani pentru obţinerea acestui statut. Oraşul Eforie a îndeplinit toate criteriile de atestare a staţiunilor turistice balneare, aici putând fi tratate afecţiuni reumatismale, inflamatorii, post traumatice, neurologice periferice sau afecţiuni dermatologice, deţinând factori naturali necesari acestor tratamente.

Avem lacul Techirghiol, bazele de tratament, nu cred că mai este nevoie de vreo lămurire pentru a demonstra că oraşul îşi merită titlul de staţiune balneoclimaterică. Eforie a apărut ca o zonă de tratament a oaselor şi altor afecţiuni. Este cea mai veche staţiune de acest gen”, a declarat la acea vreme primarul de atunci al oraşului, Ion Ovidiu Brăiloiu.

Primele rezultate au început deja să apară. La Eforie se investeşte în clinici medicale şi de recuperare deschise pe parcursul întregului an, iar numărul turiştilor a crescut.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii