Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
PNL - Comunicat de presă

PNL - Comunicat de presă(1111)

Instanţele judecătoreşti constănţene au respins definitiv ordinul Instituţiei Prefectului Constanţa de încetare a mandatului primarului comunei Oltina, Gheorghe Chirciu.
Astfel, Curtea de Apel Constanţa a dispus, la data de 29 iunie a.c., anularea Ordinului nr. 423/11.09.2015 emis de fostul prefect al judeţului Constanţa, Ion Constantin, prin care se constata încetarea de drept a calității de primar a comunei Oltina, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, ca urmare a deciziei penale nr.327/P/2013 privind săvârşirea de către primarul Gheorghe Chirciu a infracţiunii de uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic.

De asemenea, Curtea de Apel Constanţa a hotărât repunerea primarului Gheorghe Chirciu în toate drepturile conferite de funcția de primar ales, inclusiv cele de natură salarială.

Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că decizia instanţei judecătoreşti este una normală. „Decizia Curţii de Apel Constanţa vine în asentimentul tuturor localnicilor din Oltina care, la alegerile locale din 5 iunie a.c, i-au acordat încredere primarului Gheorghe Chirciu pentru un nou mandat în fruntea administraţiei publice locale. Gheorghe Chirciu rămâne unul dintre primarii liberali cu rezultate foarte bune la nivelul judeţului Constanţa. Decizia Instituţiei Prefectului Constanţa de a-l suspenda din funcţia de primar al comunei Oltina a fost una nedreaptă, luată pe genunchi şi fără temei”, a afirmat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii