Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Aseară, protest în Parcul Tăbăcărie

Aseară, protest în Parcul Tăbăcărie(939)

„Parcul Tăbăcărie, mai exact ce a mai rămas din el neciuntit de interesele comerciale, este şi trebuie să rămână o oază de liniște într-un oraș tumultuos, o insulă de verdeață într-o mare de betoane. Nu vom accepta transformarea lui în parc de distracții, în cinematograf, în talcioc, în târg sau în loc pentru concerte!, spun organizatorii unui protest care a avut loc, aseară, sâmbătă, 9 iulie, între orele 18.00 și 20.30 în Parcul Tăbăcărie.

Este irațional să transformi o oază de verdeață în grădină de vară, câtă vreme în același parc, la 200-300 de metri, există o grădină de vară lăsată în paragină de autoritățile locale, care ar putea fi folosită pentru proiecții video, concerte, spectacole, câtă vreme în același parc a fost ridicat un imens mall cu multe săli de cinema, cu spații largi care pot fi puse la dispoziție pentru diverse evenimente”, se mai arată în motivarea organizării evenimentului. S-a semnat si o petiție, care va fi transmisă direct primarului. Iniţiatorul protestului este avocatul Stelian-Cristian Ion, cunoscut pentru implicarea sa în procese care contestă autorizaţiile date de administraţia locală pentru construirea unor clădiri pe terenuri care acum sunt spaţii verzi.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii