Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Cererea vacanţelor pe vase de croazieră s-a triplat în acest an

Cererea vacanţelor pe vase de croazieră s-a triplat în acest an(988)

Solicitările pentru croaziere au cunoscut o creştere puternică în acest an, ajungând să fie de trei ori mai mari decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor agenţiei de turism Fortuna Business Travel. Totodată, 25% din turiştii din anii trecuţi care şi-au petrecut concediile în Grecia, Turcia sau Spania au optat anul acesta pentru o croazieră, anunţă agenţia de turism.

Cele mai căutate croaziere sunt cele exotice, în Caraibe, Emirate şi Asia de Sud-Est. 80% dintre rezervările pentru o astfel de vacanţă sunt pachete complete care includ biletul de avion din Bucureşti şi transferuri, iar tarifele încep de la 600 de euro de persoană în cabină interioară, fără taxe de aeroport şi portuare pentru Emirate şi 1099 de euro de persoană pentru croazierele în Caraibe. Pe locul doi se regăsesc croazierele pe Mediterană, de Est şi de Vest, cu ramificare spre Insulele Canare,Tenerife şi Madeira, urmate de itinerariile pe Fiordurile Nordului şi Europa de Nord.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii