Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
SPIT „trage de mânecă” agenții economici din MAMAIA

SPIT „trage de mânecă” agenții economici din MAMAIA(1376)

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa aminteşte contribuabililor care desfăşoară activităţi economice în staţiunea Mamaia şi în Sat Vacanţă că datorează următoarele taxe:

1. Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice – este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2016.
2. Taxa de promovare a turismului în staţiunea Mamaia şi în Sat Vacanţă – este stabilită diferenţiat, în funcţie de destinaţia spaţiului şi de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea taxei a fost data de 01 iunie 2016.
3. Impozitul pe spectacole – pentru un spectacol de teatru, balet, operă, operetă, concert, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competiție sportivă internă sau internațională, cota de impozit este de 2%. În cazul oricărei alte manifestări artistice decât cele enumerate (distracții dezvoltate pentru parcuri de distracții și parcuri moderne-roller coaster, montagne russe etc.) cota de impozit este de 5%. Taxa se achită lunar, până la data de 10 inclusiv, a lunii următoare celei în care a avut loc spectacolul.

Formularele se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunile “Persoane Fizice/Juridice” – “Documente declarare”.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

HORICĂ CORIGENTUL - ADEVĂRATA FAȚĂ A LUI CATTANI
scris de Lucian Cristea
15.09.2021   Horia Constantinescu în original. I-au tras unii scara de sub picioare și el, gata, deja se smiorcăie, dă vina pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii