Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
PATRU IMBECILI ENGLEZI ŞI CINCI CARABINE

PATRU IMBECILI ENGLEZI ŞI CINCI CARABINE(2500)

 Că o mare parte dintre englezi s-a zărghit la cap, am văzut când au votat să iasă din UE, iar acum, după ce au realizat ce au făcut, au dat-o la-ntors, cu perfidia specifică bătrânului Albion. Că de fapt nu prea au ştiut ce votează. Adică, alegătorul englez, care râgâie de atâta democraţie câtă a îngurgitat de când s-a născut, este mai prost decât morţii lui Dragnea care votează în Teleorman.

 Zilele trecute am constatat însă că unii englezi sunt chiar nătângi. Iar cel mai trist, este că ne cred şi pe noi la fel ca ei.

 Un imbecil pe nume Stuart Ramsay, care are vedenii în legătură cu propria-i persoană, crezându-se jurnalist, a venit în România să realizeze un reportaj-bombă. Despre traficanţii de arme de la noi. Jale mare, plânge lumea în sală, reportaj năpraznic, cu dezvăluiri care să zguduie telespectatorul. Conform cretinelului englez, în ţara noastră se vând arme de către cine vrei şi de cine nu vrei, fără nici un fel de teamă de autorităţi, care înseamnă că sunt şi ele complice. Reportajul realizat de boul englezesc a fost difuzat de alţi cretini de la postul de televiziune care îl plăteşte, pe nume „Sky News”.

 Am văzut şi eu acest teribil aşa-zis reportaj. La început am fost convins că este o dublă nereuşită, trasă pentru vreo emisiune de umor de către prietenii mei, Ţociu şi Palade. Chiar mă gândeam că nu le stă rău îmbrăcaţi în terorişti. Doar că încăpuseră pe mâna unui regizor prost.

 Apoi am aflat că nu erau ei. Că ceea ce vedeam pe ecran nu era o dublă ratată la o emisiune de umor, ci chiar reportajul –anchetă-năpraznică a retardatului britanic. Sincer, m-am luat cu mâinile de cap. Eu, care mă plâng peste tot că de presa română s-a ales praful, că tot felul de analfabeţi au distrus-o, după principiul: „să nu laşi adevărul să-ţi strice un subiect bun”. Iată că există şi în ţări mult mai civilizate ca a noastră, idioţi care se recomandă jurnalişti. Iată că există manipulare, făcătură, poveşti inventate numai de dragul de a avea un subiect „bun”.

 Văzând stângăcia prezentată drept anchetă de „Sky News”, am fost convins că este vorba de vre-un tinerel care a vrut cu orice preţ să fie angajat şi a realizat făcătura. După ce l-am văzut pe acest Stuart Ramsay, un bătrânel cu faţă de ghişeu unde se plătesc impozitele, mi-am schimbat opinia. Cred că este pe final de carieră şi a vrut să dea şi el o lovitură de presă. Şi a ieşit o băşină urâtă, mai urâtă chiar decât o femeie britanică, dacă vă puteţi închipui că poate exista aşa ceva.

 Ascultând explicaţiile lui Ramsay, acest veritabil avort ratat după ce ta-su a băut prea multă bere, mi-am dat seama că omul e dus rău: „Dacă au fost actori, atunci merită Oscarul”. Ce păcat că nu au fost Ţociu şi Palade. Mai mult, şefii lui de la televiziune îi iau apărarea: „A fost un reportaj temeinic”. Ca să vezi ce efecte secundare are „Guiness” turnată în cantităţi mari peste „fish and chips”.

 Dincolo de hilarul situaţiei, rămân însă şi câteva întrebări foarte serioase.

 În primul rând, pe unde a intrat echipa de patru cretini ai lui Ramsay în spaţiul UE. Cine le-a dat viză? Mai ales că din echipă, conform declaraţiilor ipochimenului, făcea parte şi un militar, sau fost militar, care a şi certificat că armele oferite spre vânzare de „traficanţii” români, sunt arme de război. Ăsta cred că a fost ofiţer la manutanţă în armata engleză, că şi de pe film, un nepriceput îşi poate da seama că sunt arme de vânătoare.

 În al doilea rând, cum este posibil ca un grup de patru indivizi, dintre care unul militar, să bântuie prin spaţiul UE căutând să cumpere nişte arme, fără ca nimeni să se sesizeze, într-o Europă atacată grav de terorism. Ramsay spune că de nouă luni tot caută astfel de traficanţi. Că a fost şi în Albania, dar şi-a luat ţeapă. De nouă luni nu i-a reperat nimeni? Acum, din fericire, un idiot a vreut să facă un reportaj senzaţional. Dar dacă cei patru erau terorişti adevăraţi, mascaţi în jurnalişti?

 „Sky News” a mai prezentat anchete „senzaţionale” care denigrau România. Vă reamintesc cele despre vânzarea de copii din ţara noastră. Bă, băieţi! Dacă sunteţi aşa jurnalişti de investigaţii, nu vă opriţi cu ancheta la trei ţigani filmaţi cu camera ascunsă care vor să-şi vândă un copil. Ia mergeţi mai departe, dacă sunteţi şmecheri şi vedeţi ce personalităţi europene sunt implicate în treba asta urât mirositoare. Că noi, ziariştii ăştia fraieri din România, am făcut-o.

 Şi pentru ca întârziatul mintal Ramsay şi şefii lui să nu creadă că şi noi suntem ca ei, să le spunem că trafic de arme pe planeta asta nu face orişicine. Ci este un grup restrâns, care îşi stabileşte asemenea Mafiei, teritoriile unde acţionează. Iar dacă te bagi peste teritoriul unuia dintre ei, te lichidează de nu te vezi, cu acordul celorlalţi.

Aşa că Ramaycă tată, mai încearcă odată cu traficul de curve, dacă nu cumva berea nu ţi-a doborât bărbăţia, că peştii sunt mai îngăduitori.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DE CE S-AU SUPĂRAT RAREȘ ȘI CHIȚAC?
scris de Lucian Cristea
Nu mi-am făcut niciodată iluzii că Rareș Bogdan ar fi unul dintre presupușii îngeri păzitori ai PNL. Omul este mult prea vulcanic pe(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii