Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Celebrul Nicu Covaci și-a mărit trupa! Nu îți vine să crezi cu cine!

Celebrul Nicu Covaci și-a mărit trupa! Nu îți vine să crezi cu cine!(1022)

Artistul a fost impresionat de o fetiță de…11 ani! Liderul de la “Phoenix” a luat-o deja în concertele sale. Oana Chiriac este o puștoaică de doar 11 ani care i-a vrăjit total pe iubitorii muzicii de calitate din România. Originară din Constanța, fetița a câștigat toate concursurile la care a participat, iar vocea ei, una puternică, i-a determinat pe specialiști cu state vechi în domeniul artistic să o coopteze în proiectele lor. O dovadă în acest sens o reprezintă și apariția Oanei în spectacole alături de celebra trupă “Phoenix”! Încântat de calitățile vocale ale micuței, Nicu Covaci a luat-o deja în concertul celebrei trupe, “Cei ce ne-au dat nume”, susținut, în urmă cu ceva vreme, într-unul dintre cele mai populare localuri din Herăstrău. În fața a peste 1000 de oameni, Oana a fost senzațională pe scenă. De altfel, ea a fost prezentată publicului de Nicu Covaci drept cel mai tânăr membru al trupei, și, totodată, un nou miracol, iar, după interpretarea piesei “Mugur de fluier”, a fost aplaudată îndelung de cei prezenți la fața locului. Mai mult, alături de “Phoenix”, ea a mai interpretat “Nunta” și “ În umbră marelui URSS”, în ovațiile faniilor, care, la rândul lor, au văzut în micuță un artist în devenire.

“La ultimul concurs Top10 Kdis, fetița a obținut locul 1 și la gala de premiere a mai cântat o data piesă cu care a ieșit învingătoare. În sală se afla Nicu Covaci și după ce a auzit-o, ne-a propus să vina și în concertul celebrei sale formații. Așa a ajuns Oana să cânte cu “Phoenix”. A fost o onoare și sper să revină pe scenă alături de ei”, au spus părinții micuței.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii