Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
UN NOU CERTIFICAT DE URBANISM PENTRU SALA POLIVALENTĂ CONSTANŢA ARENA

UN NOU CERTIFICAT DE URBANISM PENTRU SALA POLIVALENTĂ CONSTANŢA ARENA(799)

Primăria Constanţa a emis un nou certificat de urbanism pentru construcţia viitoarei Săli Polivalente, ce va fi ridicată pe strada Badea Cârţan, pe terenul bazei sportive. Potrivit documentului, Constanţa Arena va avea demisol, parter şi un etaj, iar funcţiunea va fi de sală de sport polivalentă, cu o capacitate de 5.000 de locuri. Certificatul este valabil timp de 24 de luni, până la 1 septembrie 2017, transmite observator.ro.

Sala Polivalentă de la baza sportivă Badea Cârţan va fi construită de Compania Naţională de Investiţii, la fel şi bazinul olimpic de înot, obiective a căror construcţie ar trebui demarată anul acesta. Până la acest moment, însă, C.N.I. nu a lansat licitaţia pentru desemnarea constructorului, semn că nu se prea grăbesc cu realizarea acestui proiect.

Capacitatea săii de sport avută în vedere în cadrul studiului, este de minim 5.000 de persoane și maxim 7.000, în condițiile unei utilizări flexibile, dintre care cca. 150 locuri VIP, 100 locuri pentru presă, 100 locuri pentru personae cu handicap. În cadrul evenimentelor sportive vor exista un număr de 4.000 de locuri fixe pe gradene de beton și 1.400 de locuri suplimentare amplasate pe gradene telescopice și mobile la nivelul terenului de joc. Durata de realizare a investiției este de 27 de luni. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI