Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Piaţa Ovidiu din Constanţa va deveni şi în acest an locul din care se va da startul pentru o nouă ediţie a crosului de alergare BLACK SEA 10K.

Piaţa Ovidiu din Constanţa va deveni şi în acest an locul din care se va da startul pentru o nouă ediţie a crosului de alergare BLACK SEA 10K.(988)

Competiția sportivă are ca scop îniţierea, promovarea şi perpetuarea practicării activităţilor sportive, în mod continuu, de cât mai mulţi oameni de toate varstele. Duminică, 25 septembrie, vino să alergi alături de familie, prieteni şi alte câteva sute de constănţeni care iubesc mişcarea în aer liber.

Evenimentul se adresează adulţilor şi copiilor cu vârsta de peste 15 ani, şi are două probe la alegere: cursa de 10km şi ştafeta de 2x5km.

Starturile pentru cele două probe vor fi date la ora 10.00 din Piaţa Ovidiu.
Traseul este accesibil tuturor alergatorilor, avand diferente minime de nivel si va continua pe Str. Traian – Str. Sulmona – Str. Mircea cel Batran – bulevardul Mamaia pana in dreptul Centrului de Distractii Lake View. Acolo se vor completa 5 km si se va face check pointul si revenirea catre Piata Ovidiu, tot pe Bvd Mamaia – Str. Mircea cel Batran – Str. Sulmona – Str Traian – Piata Ovidiu – Sosirea.

Traseul de concurs va fi restrictionat partial circulatiei, intersectiile fiind asigurate de voluntari si personal de specialitate: jandarmi, politie.
Pentru cursa de stafeta 2 x 5 km, traseul va fi asemanator cu cel de la cursa de 10 km, intoarcerea urmand a se face dupa 5 km, in drepul Centrului de Distractii Lake View.

Organizatorii recomandă participanţilor să fie prezenţi la locul desfăşurării concursului cu cel putin 30 de minute înainte de start!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!