Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Piaţa Ovidiu din Constanţa va deveni şi în acest an locul din care se va da startul pentru o nouă ediţie a crosului de alergare BLACK SEA 10K.

Piaţa Ovidiu din Constanţa va deveni şi în acest an locul din care se va da startul pentru o nouă ediţie a crosului de alergare BLACK SEA 10K.(791)

Competiția sportivă are ca scop îniţierea, promovarea şi perpetuarea practicării activităţilor sportive, în mod continuu, de cât mai mulţi oameni de toate varstele. Duminică, 25 septembrie, vino să alergi alături de familie, prieteni şi alte câteva sute de constănţeni care iubesc mişcarea în aer liber.

Evenimentul se adresează adulţilor şi copiilor cu vârsta de peste 15 ani, şi are două probe la alegere: cursa de 10km şi ştafeta de 2x5km.

Starturile pentru cele două probe vor fi date la ora 10.00 din Piaţa Ovidiu.
Traseul este accesibil tuturor alergatorilor, avand diferente minime de nivel si va continua pe Str. Traian – Str. Sulmona – Str. Mircea cel Batran – bulevardul Mamaia pana in dreptul Centrului de Distractii Lake View. Acolo se vor completa 5 km si se va face check pointul si revenirea catre Piata Ovidiu, tot pe Bvd Mamaia – Str. Mircea cel Batran – Str. Sulmona – Str Traian – Piata Ovidiu – Sosirea.

Traseul de concurs va fi restrictionat partial circulatiei, intersectiile fiind asigurate de voluntari si personal de specialitate: jandarmi, politie.
Pentru cursa de stafeta 2 x 5 km, traseul va fi asemanator cu cel de la cursa de 10 km, intoarcerea urmand a se face dupa 5 km, in drepul Centrului de Distractii Lake View.

Organizatorii recomandă participanţilor să fie prezenţi la locul desfăşurării concursului cu cel putin 30 de minute înainte de start!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

PRINȚESA ȘOMERĂ
scris de Lucian Cristea
Într-o manieră dramatică și într-o viziune progresistă, cazul prințesei Luminița Vlădescu s-a transformat subit din unul disciplin(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • UDMR bastionul păcii e
  • UN INGINER LA POALELE CULTURII - Harry Tavitian și Mircea Dinescu un duet cu explozie întârziată
  • MEDGIDIA - APTĂ SĂ ÎNFRUNTE PANDEMIA!
  • ALERGÂND DUPĂ O STEA! STEAUA LUI CORNEL ANDREȘOIU...
  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța