Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
POVESTE DE DRAGOSTE

POVESTE DE DRAGOSTE(1295)

MARTHA LUCIA BIBESCU

Data nașterii 28 ianuarie 1886 sau 1888 sau 1890...

În numerologie data nașterii ne oferă informații prețioase despre caracterul unei persoane iar împreună cu cifra numelui complet aflăm trăsăturile de personalitate ale persoanei în cauză. O dată a nașterii transmisă eronat ne va conduce către informații despre o cu totul altă persoană decât cea vizată. Numele incomplet ne va induce în eroare. Este foarte important ca aceste date să fie reale pentru a determina cât mai exact o dezvăluiere numerologică.

2016 a fost declarat Anul Cultural Martha Bibescu 130, Ministerul Culturii a organizat o serie de evenimente în București. 

Din documente sunt cunoscute cu certitudine ziua și luna în care s-a născut Martha Lucia Lahovari, viitoarea prințesă Martha Bibescu, atât de iubită, atât de dorită, atât de curajoasă. Anul nașterii ei poate fi 1886, în opinia unora. Alte surse precizează anii 1888 sau 1890.

28 ianuarie 1886 este cea mai folosită în poveștile despre viața ei. Pe baza calculelor numerologice aflăm că cifra destinului ei ar fi fost 7 din 3 și 4, cifra zilei de naștere 1, cifra personalității 4, cifra de tensiune 6. Doar că potretul numerologic ne va dezvălui o cu totul altă Marha Bibescu decât cea care a fascinat poeți, oameni politici, frunți încoronate, istorici. Ar fi fost o femeie ciudată, cu hachițe, însingurată, preocupată mai cu seamă de propria persoană. Cea născută pe 28 ianuarie 1886 ar fi fost încăpățânată, radicală, rece și suficient de arogantă, cu un simț al umorului mai ales caustic, inflexibilă, violentă, severă, o gazdă plăcută primele câteva minute și ermetică pentru următoarele ore- cifra destinului 7 din 3 și 4. Aflăm despre această femeie că fugea de responsabilitatea faptelor sale, că nu le recunoștea, că ar fi putut arunca ușor vina în curtea celorlalți- cifra de tensiune 6. Doar atât și este suficient să înțelegem că anul nașterii Marthei Bibescu nu poate fi 1886.

1888, ca ipotetic an al nașterii ei, ar conduce către un tablou numerologic oarecum apropiat de cel cunoscut nouă din înscrisurile vremilor și din jurnalele ei. Cifra destinului ar fi fost 9 din 3 și 6. Principalele trăsături ale caracterului revelând o femeie romantică, împrăștiind iubire, dorind a-i ajuta pe toți cei aflați la ceasuri de grea încercare, implicată, respectând conceptul de familie, teatrală, iubind riscul, dorind să fie văzută, admirată, iubită. Cifra personalității ei ar fi fost 6, ceea ce înseamnă că ar fi preferat pacea, ar fi dorit să fie dascăl, să fie înconjurată de liniștea căminului ei. Nimic din care să reiasă nevoia ei de a colabora, de a se asocia, capacitatea de a pleca urechea și răbdarea de a-i asculta pe toți. Ci dimpotrivă, aflăm că ar fi fost năvalnică, agitată, repezită, plictisindu-se repede, fiindu-i greu să stea mult timp locului. Este sufiecient pentru a calcula profilul numerologic al acelei Marha Bibescu ce s-ar fi putut naște în anul 1990.

28 ianuarie 1990 dezvăluie o persoană a cărei cifră a destinului este 2 din 1 și 1.
O Martha Bibescu prietenoasă, inspirată, care avea darul de a planifica totul cu deosebită atenție, o maestră în arta diplomației, manierată care detesta comportamentul nepoliticos, o adevărată prințesă. Această Martha Bibescu ar fi preferat partenerii puternici pe care să-i poată subjuga, pe care să-i poată fermeca, alături de care să poată lucra. Să nu uităm că Martha Bibescu a stat alături de soțul ei până în clipa morții acestuia, cu devotament, cu prietenie și compasiune. Dragostea ei pentru el transformându-se în camaraderie. Doar cineva a cărei cifră a destinului este 2 din 1 și 1 poate avea aceste calități, această tărie, această consecvență la care adăugăm rațiune și energie.

Analizând profilul numerologic al soțului ei, prințul George Valentin Bibescu, a cărui cifră a destinului a fost cu certitudine 6 din 2 și 4 dar și a britanicului Christopher Birdwood Thomson (cifra destinului 2 din 1 și 1; cifra zilei de naștere 4) despre care se spune că ar fi fost una dintre marile iubiri ale Marthei Bibescu, am ajuns la concluzia potrivit căreia între cei trei a existat ceva mai mult decât iubire, trădare, nopți fierbinți de amor ci o anumită colaborare, pentru îndeplinirea unor interese mai mari și mai puternice decât putem noi acum înțelege, alegând să o iubim pe Martha pentru suferința în dragoste, arătând cu degetul către soțul ei pentru că a fost un aventurier.

Pe cei trei îi unește cifra 2 a parteneriatului, care se regăsește în cifra destinului fiecăruia în parte. Viața soților Bibescu a fost mai tumultoasă, mai misterioasă, mai bogată în evenimente care transpar din declarațiile vremilor, din jurnalele lor. Să nu uităm că britanicul venise în România pentru a grăbi începutul primului război mondial, să ne amintim doar despre misteriosul încediu de la Posada, reședința soților Bibescu, în care cei trei au dus cele mai importante documente ale Misiunii britanice pentru a le ascunde. Au fost descărcate ostentativ, în văzul tuturor, mari cutii de carton ce au fost depozitate în camera de deasupra bibliotecii.

După izbucnirea războiului din 1916 George Valentin Bibescu a plecat pe front, britanicul și-a văzut de îndatoririle sale iar Martha a rămas în București îngrijind răniții în spitalul militar din incinta Automobil Clubului Român înființat de soții Bibescu. Fiecare a plecat acolo unde trebuia să fie prezent, acolo unde era nevoie pentru a își face datoria.

Cât despre cele scrise de Martha Bibescu în legătură cu una dintre întâlnirile dintre ea și Christopher Birdwood Thomson:astă seară eu și Kit singuri la Mogoșoaia. Trandafirii roșii...” să ne amintim despre frumoasa Martha Bibescu doar că a fost una dintre primele femei- mason ale României, că soțul ei George Valentin Bibescu a fost de mai multe ori Mare Maestru al M.L.N.R. iar trandafirii roșii au simbolistica lor.

Cifra personalității Marthei Bibescu, în condițiile nașterii ei în anul 1890 ar fi fost 8. Asta înseamnă că ar fi fost un eficient executant, ar fi fost rațională, ambițioasă, luptătoare, puternică, loială, ar fi dat dovadă de patriotism, că ar fi fost un excelent strateg ce nu prea avea timp pentru ceea ce înseamnă viață de familie. Plăcerea luxului este o caracteristică a celor cu cifra personalității 8 dovedind și capacitatea de a se înregimenta, de a lupta pentru dreptate. Martha Bibescu s-a căsătorit cu George Valentin Bibescu în 1905 an cu o vibrație 8 pentru ea, a dorinței de a avea o bună situație materială. S-a împăcat cu el, câțiva ani mai târziu după ce el i-a oferit Palatul de la Mogoșoaia.

Cred că între ea și chipeșul britanic Christopher Birdwood Thomson a fost mai mult o strânsă prietenie determinată de factori mai importanți decât neastâmpărul hormonilor. Înclin să cred că între ea și George Valentin Bibescu era mai mult angajament decât putem înțelege noi acum.

Din punct de vedere numerologic pot constata că data nașterii Marhei Lucia Lahovari, devenită Bibescu prin căsătoria cu prințul George Valentin Bibescu, ar putea fi 28 ianuarie 1890.  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii