Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Schulz îndeamnă la finalizarea negocierilor cu privire la Brexit înaintea alegerilor parlamentare europene din 2019

Schulz îndeamnă la finalizarea negocierilor cu privire la Brexit înaintea alegerilor parlamentare europene din 2019(870)

Preşedintele Parlamentului European (PE) Martin Schulz subliniază că este necesar ca negocierile cu privire la ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (UE) să se încheie înainte de alegerile parlamentare europene, prevăzute la jumătatea lui 2019, relatează The Associated Press.

Londra nu a invocat Articolul 50 al Tratatului de la Lisabona din 2009 pentru a demara aceste negocieri de la referendumul din iunie şi până în prezent. După demararea negocierilor, procesul urmează să dureze doi ani. Schulz, membru al Partidului Social-Democrat (SPD) german şi preşedinte al Legislativului european, a declarat joi că "înţelege că Guvernul britanic nu se grăbeşte" să declanşeze aceste negocieri.

Însă nu va fi bine nici pentru Regatul Unit şi nici pentru Uniunea Europeană ca britanicii să aleagă membri ai Parlamentului European în timp ce negociază să părăsească blocul, a declarat el, citat de DPA.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii