Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 01 octombrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI- 01 octombrie 2016(814)

Azi ne vom căuta partenerul alături de care să ne simțim în siguranță. Vibrația zilei de 01 octombrie 2016 este 2. Liniștiți și îngăduitori, sensibili și prietenoși azi îi vom lăsa pe cei de lângă noi să fie recompensați chiar dacă truda nu a fost împărțită echitabil. Vom prefera să stăm în umbră, să privim, să gândim, să așteptăm să vină timpul potrivit. Riscăm să așteptăm prea mult. Azi vom fi mai comozi, vom accepta cu ușurință rolul subalternului. Nevoia de a ne afla în preajma celorlalți va fi atât de mare încât vom îndeplini orice dorință a partenerului. Vom avea șansa de a ne integra în organizații, de a ne asocia, de a face cunoștințe utile. Exagerat de pasivi, vom fi timizi, timorați. Vom căuta echilibrul dar în căutarea sa vom trece prin stări dificile, contradictorii, dureroase. Vom sări de la agonie la extaz mult prea rapid și prea periculos. Azi vom fi cooperanți și minuțioși dar și iuți la mânie și cruzi. O vorbă necugetată a celuilalt, o privire ciudată, un gând neplăcut vor nărui o întreagă zi ce ar fi putut deveni perfectă. Este tocmai bine pentru a semna contracte, pentru a parafa înțelegeri importante. Vom planifica totul atent, vom fi cuviincioși, vom sancționa orice comportament nepoliticos. La serviciu vom fi subalternii perfecți, în dragoste atenți și devotați, cu amicii săritori și binevoitori.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 2. Cei doi soți vor deveni prieteni, parteneri, duhovnici. Ceea ce sigur va rămâne peste ani este atașamentul față de celălalt, loialitatea, sentimentul de siguranță pe care îl oferă prezența unuia în viața celuilalt, încrederea în partener ca în propria persoană.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FELIX ȘI PRAȘILA A DOUA!
scris de Lucian Cristea
Domnul Sanchi - în fața primului său examen electoral! De emoție, a transpirat din cap până în picioare la emisiunea difuzată de (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii