Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
IPJ TULCEA scoate la concurs 23 de posturi pentru încadrare directă şi 2 prin reîncadrare

IPJ TULCEA scoate la concurs 23 de posturi pentru încadrare directă şi 2 prin reîncadrare(1494)

 În perioada 3 –7 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română.

Luni, 3 octombrie, se va da startul încadrărilor directe, din sursă externă, şi reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Inspectoratului de Poliție Judeţean Tulcea i-au fost repartizate 23 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (1 post de ofiţer şi 1 post de agent). Din totalul celor 23 de posturi destinate încadrării directe, 2 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 17 de agenți de ordine publică în mediul rural, 2 conductori caini în mediul urban și 2 posturi din Compartimentul Conductor Caini.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale. Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://tl.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 1 octombrie.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea în perioada 3 – 7 octombrie, zilnic în intervalul orar 9.00 – 15.00.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte