Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
Bârna lui Ponor și paiul lui Eduard Martin

Bârna lui Ponor și paiul lui Eduard Martin(1728)

 În cronologia timpului, unii politicieni, chiar organizații întregi de partid, s-au făcut de tot râsul, rahat, de cacao, oha, de doi lei etc., în diverse forme și formule de exprimare. PSD a reușit să se facă de Ponor! Dacă erau deștepți domnii pesediști, mai bine se făceau de cacao. Măcar, din punct de vedere propagandistic, e un produs popular, dulce și se întinde peste tot...

Spuneam că PSD s-a făcut de Ponor! Reamintesc că gimnastei Cătălina Ponor i s-a propus să candideze la alegerile parlamentare pe listele acestui partid! Nu cunosc împrejurările în care s-a ajuns ca PSD să urce pe bârna gimnastei, pentru ca, în final, să aterizeze cu ghinion, cum ar spune domnul Iohannis, președintele nostru biciclist. După un moment de uluială sau de bâlbâială, Cătălina Ponor a reacționat ca la o glumă proastă, refuzând, oarecum iritată, oferta. Dacă ar fi fost posibil, din punct de vedere strategic și geografic, i-ar fi ars și două palme pețitorului...Oricum, pentru PSD, a fost un episod mai mult decât jenant, chiar penibil, pentru că refuzul sportivei a declanșat un val de reacții ostile pesediștilor constănțeni, care au înnegrit de-a binelea imaginea partidului. Un episod care, cu siguranță, ca efect colateral, va fi contabilizat la alegerile din decembrie...Da cu calul ce ați avut? Cu calul cu mânere, probă care s-ar fi potrivit mai bine cu aspirațiile pesediștilor. Episodul cu pricina dovedește că, înainte de a se lua o decizie, se dă cu banul, ca la fotbal, când se hotărăște cine are lovitura de începere! Altfel, nu-mi explic cine și cum a negociat, dacă a negociat!, în ce manieră, încât, gimnasta, ca și cum ar fi fost înjurată de mamă, a avut o ieșire de o duritate caracteristică politicienilor, prin natura lor, războinici! " Politica este o meserie murdară" , spune domnia sa, punând la zid PSD, ceea ce, în replică, a declanșat reacții de simpatie și susținere față de cunoscuta gimnastă. În timp ce se clătina, după lovitura primită în plină figură de la Ponor, PSD a recepționat încă una, de-a dreptul mortală. Tânărul parlamentar Eduard Martin a reacționat și el, în ton cu Cătălina Ponor, desființându-i pe cei care l-au nedreptățit, eliminându-l din cursa pentru un nou mandat în Parlamentul României! Cătălina Ponor o fi bună la gimnastică, nu contest, dar, în nici un caz, nu se poate compara cu Eduard Martin la politică! O dovedește din plin activitatea lui de parlamentar, de altfel, cel mai activ dintre aleșii pesediști, cu un palmares de invidiat. Când conducerea PSD Constanța a decis soarta sa, a contat doar dorința de răzbunare a celor care au ceva de împărțit cu familia Martin. Și ca să-și atingă ținta cu efect dureros, au lovit acolo unde doare cel mai mult. În copii! Nu știu cât de vinovat este Eduard Martin, dacă există și alte acuze în afara celor care încriminează relațiile sale cu Radu Mazăre, în fapt, un pretext, dar, oricum, nu merita să fie tratat ca și cum el ar fi omul negru din PSD. Sunt destui anonimi pe listele parlamentare ale PSD care vor să mai tragă, încă patru ani de zile, mâța de coadă în Senat sau Camera Deputaților. Ca să acopere deficitul de competență, profesionalism și notorietate, conducerea partidului apelează la tot felul de improvizații cu leopardul și vopsit gardul, dând, de fapt, cu oiștea în poartă! Dovadă, înscrierea pe liste și a unor apropiați ai lui Radu Mazăre !

  Interesată doar să plătească polițe, nu vede, că tot vorbim de gimnastică, bârna din ochiul său, ci doar paiul lui Eduard Martin!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii