Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
numerologie
VIBRAȚIA ZILEI- 04 octombrie 2016

VIBRAȚIA ZILEI- 04 octombrie 2016(1187)

Azi ne vom adapta cu ușurință oricăror situații. Ne vom schimba opiniile rapid, în câteva minute. Vom manipula din plăcere. Vibrația zilei de 04 octombrie 2016 este 5. Neliniștiți, ne vom plictisi repede. Superficiali riscăm să trecem cu vederea amănunte care ne pot provoca necazuri ulterior. Ușor iresponsabili vom deveni prea indulgenți cu propriiile persoane. Azi nu ne va mai mulțumi nimic. Rochițele sunt prea puține, mobilierul prea vechi, avem nevoie cu siguranță de o pereche nouă de pantofi. Și nu ne vom rezuma doar la a face planuri. Punem poșetele pe umeri (femeile), cardurile în portofele (bărbații) și pornim la drum lung. Nu râdeți. Rochițele, pantofiorii și mobilierul se găsesc în locuri diferite. Dacă avem noroc ne plictisim repede, ne pierdem răbdarea și o parte din bănuți scapă nevătămați. Dacă nu, fericire mare, azi. Ne-am înnoit! Peste vreo trei zile vom privi disperați către toate cumpărăturile făcute azi și ne vom întreba, pe bună dreptate, cui folosesc. Tot ce vom cumpăra azi se va dovedi inutil mâine.

Ne vom simți atrași de situațiile competitive. Vom lucra excelent în condiții de stres și vom fi deosebit de convingători.

Azi vom fi supuși tentațiilor, de orice fel. Și vom ceda tentațiilor indiferent de natura lor. Ne vom dori să ne plimbăm, să hoinărim, să lenevim, să iubim, să ne facem de cap. În această zi va fi inutil să muncim în speranța obținerii unui randament maxim.

Cei care lucrează în presă, relații cu publicul, în vânzări, turism sau publicitate vor avea parte de realizări importante. Principalii noștri inamici vor fi azi: lipsa de consecvență, infidelitatea și împrăștierea.

În plan sentimental se vor întâmpla schimbări rapide, aventuri. Nimic serios, nimic legat de sentimente ci doar de impulsuri. La serviciu există varianta promovării, a schimbării locului de muncă. În ceea ce privește latura financiară există varinta unor încasări neașteptate. Sunt favorizate tranzacțiile rapide.

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 5. Cei doi vor funcționa independent unul de celălalt. Vor avea mulți prieteni, vor petrece, vor duce o viață plină de provocări și nu se vor feri de la a gusta din fructul oprit. Una-i una, căsătoria este cu treaba ei. Vor cheltui mult, vor fi imprevizibili. Monotonia este exclusă în acest cuplu. Libertatea va domni în această căsnicie. Fiecare va înțelege și tolera micile plăceri ale celuilalt.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii