Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
MEDGIDIA: Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“

MEDGIDIA: Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“(722)

 Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „Dan Spătaru“ s-a încheiat duminică. Pentru al treilea an consecutiv, marele trofeu „Dan Spătaru“ a fost adjudecat tot de Italia. Marco Sentieri a făcut în a doua seară de festival un adevărat show pe scena de la Medgidia, ceea ce i-a adus și marele premiu, înmânat de soția regretatului Dan Spătaru. Melodiile cu care a impresionat juriul au fost „Nicio lacrimă“, din repertoriul regretatului Dan Spătaru și „Yes, i know my way“ a lui Pino Danielle, scrie curierlocal.ro.

Premiul Cornel Fugaru, înmânat de Mirela Fugaru a ajuns în Ucraina la Veronik Dorosh, care a interpretat o melodie sensibilă în limba sa natală – „Bopota “(Poarta). Și maestrul Ionel Tudor, cel care le-a fost alături pe scenă concurenților în fiecare seară, împreuni cu bandul său, a înmânat premiul special Henri Mălineanu lui Ion Moise (Johnny) Bădulescu din Mioveni.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ATENȚIE, LA MANGALIA NU SE FILMEAZĂ! TOTUL ESTE REAL!
scris de Lucian Cristea
Mă pun adeseori în locul lui Radu Cristian, primarul orașului Mangalia, și îmi imaginez cât de șifonate sunt, în ultima vreme, dimi(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii