Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Robert Boroianu:

Robert Boroianu: "Claudiu Palaz este un diversionist marca PSD"(562)

Vicepreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean Robert Boroianu răspunde ferm la dezinformările lansate de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz. „Senatorul Puiu Hașotti, în calitatea sa de ministru al Culturii, a dat un aviz pentru oportunitatea lucrărilor de reabilitare la unul dintre monumentele cele mai importante din Dobrogea, Cetatea Capidava. Prin acest aviz a adus fonduri semnificative în județul nostru, ceea ce este firesc. Nu a dat aviz pentru tâlhăriile făcute de firmele cu carnet de partid PSD, cu prețul distrugerii unei valori culturale inestimabile” a declarat Robert Boroianu.

Consilierul județean liberal este de părere că „încercarea de diversiune a lui Claudiu Palaz este meschină. Președintele PMP Constanța apără interesele electorale ale partenerilor săi social-democrați, încercând un atac penibil la adresa Partidului Național Liberal și a membrilor săi, care nu au avut niciun mijloc de control în epoca totalitarismului PSD Constanța”.

Vicepreședintele PNL Constanța reamintește faptul că, în perioada în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sitului arheologic de la Capidava, Claudiu Palaz era prefect al județului Constanța. „Să vă reamintesc faptul că în momentul în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru lucrarea de <<reabilitare>> a Cetății Capidava, pe 23.08.2010, Claudiu Palaz era prefect? Autosesizarea lui Claudiu Palaz din prezent este tardivă și ipocrită. Dacă mâine s-ar da un vot în CJC pentru preluarea reabilitării Cetății Capidava de către firmele de casă ale PSD, Claudiu Palaz ar vota pentru, cu două mâini, ca un aliat fidel și ascultător", a subliniat vicepreședintele PNL Constanța, consilierul județean Robert Boroianu.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii