Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Vom avea căldură la iarnă...

Vom avea căldură la iarnă...(805)

RADET Constanţa se împrumută pentru a-şi plăti datoriile. Este vorba de un împrumut de 10 milioane de lei, pentru stingerea unei părţi din datoria istorică, pe care RADET o are către CET. Este suma pe care CET a cerut-o pentru ca populaţia să poată beneficia de încălzire. Proiectul a fost supus la vot, cu puţin timp în urmă şi a fost aprobat cu 16 voturi pentru, 13 de la PSD și 3 de la PMP. Cei 10 consilieri PNL și unul independent, s-au abtinut.

Primarul Decebal Făgădau a spus că se încearcă menţinerea preţului gigacaloriei, la 250 de lei, pentru populaţie, la fel ca iarna trecută. 15 milioane de euro reprezintă efortul financiar al municipalitatii pentru a fi pastrat pretul platit de populatie. Pentru asigurarea acestei sume s-a solicitat ajutorul de stat. Deocamdată caloriferele constănţenilor rămân reci, pentru că nu se îndeplinesc condiţiile meteo pentru furnizarea căldurii şi nici asociaţiile de proprietari nu au cerut acest lucru.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii