Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Să  Curățăm Constanța noastră !

Să Curățăm Constanța noastră !(796)

Campania de conștientizare „Curățăm Constanța noastră“ se bucură de mare succes în rândul constănțenilor și în această toamnă, spun reprezentanţii municipalităţii.

Sâmbăta aceasta am continuat să facem curățenie participând împreună la igienizarea parcului Tomis II, alături de Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța. Peste 60 de persoane au pus umărul la curățarea parcului din Tomis II, în timp ce aproape 100 de sportivi s-au mobilizat într-o acțiune de ecologizare ce a vizat baza sportivă de rugby Farul Constanța, sub îndrumarea Clubului Sportiv Tomitanii”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei

. Totodată, peste 130 de persoane s-au alăturat inițiativei Bisericii „Sfânta Treime“ Constanța de a ecologiza și igieniza zona Complexului Sportiv Badea Cârțan. După o zi de lucru s-au adunat peste 400 de saci de deșeuri, care ulterior au fost ridicați de firma de salubritate și transportați la stația de reciclare.

Constănțenii care doresc să se alăture campaniei participând la acțiunile de ecologizare susținute și încurajate de Primăria Municipiului Constanța sunt invitați să o facă, fie că locuiesc la casă ori la bloc, fie că lucrează la o companie sau o instituție din Constanța.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii