Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
BAZA AEROMEDICALĂ SMURD

BAZA AEROMEDICALĂ SMURD(765)

Constanţa are acum o bază aeromedicală, devenind o parte integrantă a infrastructurii de intervenție de urgență din Regiunea de Sud-Est a României.

Noua bază SMURD a fost inaugurată luni în prezenţa lui Raed Arafat. Construcția este alcătuită dintr-o platformă de aterizare și un hangar destinate elicopterului SMURD Constanța și unei echipe de minim 6 persoane (piloți, tehnicieni de aviatie, salvatori aerieni, pompieri descarceratori și echipaj medical), transmite reporterntv.ro Din această nouă bază, elicopterul SMURD și echipajul aero-medical aflat în alertavor fi pregătite să plece la solicitări, 24 de ore din 24.

Beneficiarii acestei inițiative sunt pacienți în stări critice, accidentați grav, din zona județului Constanța, Regiunea Sud-Est, care beneficiază de intervenția echipajelor de prim ajutor, terapie intensivă și salvare aeriană și au nevoie de asistență medicală de urgență corespunzătoare și uneori, transferul de urgență către alte centre medicale specializate.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii