Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
VEȘTI BUNE PENTRU PENSIONARI !

VEȘTI BUNE PENTRU PENSIONARI !(676)

 

Pensionarii din România pot beneficia în fiecare lună de o pensie minimă în valoare de 1.000 de lei, indiferent de domeniul în care au lucrat.

Pentru a preveni situațiile în care mulți pensionari nu se pot descurca de la o lună la alta, în Parlamentul României se va depune un act normativ care prevede ca pensiile tuturor românilor să nu fie mai mici de 1.000 de lei, indiferent de domeniul în care au lucrat, conform Libertatea.

Această sumă de bani se va acorda tuturor celor care au stagiul complet de cotizare. Stagiul de cotizare reprezintă perioada de timp pentru care s-au datorat contribuţii de asigurări sociale la sistemul public de pensii, precum şi cea pentru care asiguraţii cu declaraţie individuală de asigurare sau contract de asigurare socială au datorat şi plătit contribuţii de asigurări sociale la sistemul public de pensii.

Așa cum este salariul minim pe economie, așa trebuie să fie și pensia minimă pe țară. Nu este posibil ca unii oameni care au muncit o viață să nu își poată plăti costurile vieții. Nu mai vorbim de medicamente sau haine. Trebuie să aibă un venit decent căci de aceea au cotizat o viață”, a declarat senatorul PRU Constantin Popa, inițiatorul acestei propuneri legislative.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte