Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Se cere retragerea proiectului privind preţurile la medicamente

Se cere retragerea proiectului privind preţurile la medicamente(658)

Asociaţiile de pacienţi, producătorii de medicamente, farmaciştii au cerut, într-o dezbatere publică, retragerea proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Metodologiei privind modul de calcul şi procedura de avizare şi aprobare a preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizaţie de punere pe piaţă în România.

Secretarul de stat în MS Ioana Ursu a declarat, la finalul dezbaterii, că va prelua solicitările şi le va prezenta la minister şi în Guvern.

Voi prelua totul, mă duc înapoi la minister să discutăm inclusiv la nivel de Guvern. În momentul de faţă, eu trebuie să mă duc să vorbesc. (…) În condiţiile în care decizia guvernului anterior a fost că pun acest articol în aplicare şi pe ei ar trebui să îi întrebăm, pentru că şi ei au făcut nişte studii. (…) În momentul de faţă ar trebui ca între două rele să mergem pe cel mai mic”, a susţinut secretarul de stat. Potrivit acesteia, proiectul îşi propune să aducă predictibilitate, stabilitate pe piaţă, dar şi claritate.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

REVOLUȚIA PESCĂRUȘILOR LA MANGALIA
scris de Lucian Cristea
Când a fost declarat simbolul orașului Mangalia, pescărușul arăta impecabil. Edilii Mangaliei tinere și nobile de atunci l-au(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii