Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
SPIT Constanța, premiată!

SPIT Constanța, premiată!(736)

La Biblioteca Națională a României, a avut loc Conferința internațională "Inovație și calitate în sectorul public", ediția a IX-a.

Evenimentul a fost organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) alături de Cancelaria Prim-ministrului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, cu susținerea Consiliului Europei.

Evenimentul s-a bucurat de prezența lui Vasile Dîncu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a Violetei Alexandru, ministrul pentru consultare publică și dialog civic, a lui Victor Giosan, consilier de stat - Cancelaria Prim-ministrului, precum și a altor reprezentanţi ai Guvernului României, ai Consiliului Europei, ai administraţiei publice româneşti şi internaţionale (Franța, Bulgaria, Republica Moldova), ai Reprezentanței CE în România. De asemenea, au fost prezenți reprezentanţi ai structurilor asociative şi profesionale, ai sindicatelor, ai organizaţiilor neguvernamentale, ai mediului universitar. În cadrul conferinței au fost promovate bune practici implementate în administraţia publică românească şi europeană şi au fost premiate iniţiative românești identificate în cadrul Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România.

Printre câștigătorii acestei ediții sunt şi constănţeni. Astfel la Pilonul 4, Reducerea risipei și eficientizarea cheltuirii banului public în administrația publică locală, Premiul 3 a fost luat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pentru Modalități alternative de comunicare online cu resurse minime

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

PRINȚESA ȘOMERĂ
scris de Lucian Cristea
Într-o manieră dramatică și într-o viziune progresistă, cazul prințesei Luminița Vlădescu s-a transformat subit din unul disciplin(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • UDMR bastionul păcii e
  • UN INGINER LA POALELE CULTURII - Harry Tavitian și Mircea Dinescu un duet cu explozie întârziată
  • MEDGIDIA - APTĂ SĂ ÎNFRUNTE PANDEMIA!
  • ALERGÂND DUPĂ O STEA! STEAUA LUI CORNEL ANDREȘOIU...
  • Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța