Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Proiect HCLM privind locurile de parcare

Proiect HCLM privind locurile de parcare(739)

 Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat: la sediul primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51, și pe site-ul oficial al primăriei, la secțiunea „De interes public-Transparență decizională pe Legea 52/2003″, începând cu data de 01.11.2016.

Proiectul de hotărâre se poate obține pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei municipiului Constanța.

De asemenea, până la data de 15 noiembrie, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris: prin poștă, la sediul din bd. Tomis nr. 51, prin fax, la nr. 0241/488189, 0241/488195, sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/488194, persoane de contact: Gemănaru Ancuța și Stamat Cristina. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru lucrările de construcții și amenajări autorizate pe raza municipiului Constanța.”

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SOCIOLOGUL AOLEU: ATAC LA VRABIE!
scris de Lucian Cristea
M-am convins, Cristi Hagi este sută la sută un suflet chinuit, mai puțin candriu, și papugiu. Se citesc pe fața lui chinurile prin car(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii