Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Candidatul PNL la Senat, Costel Stanca: Doresc un cadru legislativ mai clar și mai potrivit pentru profesia de navigator

Candidatul PNL la Senat, Costel Stanca: Doresc un cadru legislativ mai clar și mai potrivit pentru profesia de navigator(1157)

Decan al Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime din Constanța, Costel Stanca candidează din partea PNL Constanța pentru un mandat de senator în Parlamentul României.

Crearea unui cadru legislativ mai clar pentru profesia de navigator și îmbunătățirea sistemului de securitate socială sunt câteva dintre problemele importante pe care profesorul Stanca dorește să le soluționeze în forul legislativ.

În cei peste 17 ani de carieră, acesta și-a adus contribuția la construirea a mai mult de 200 de sisteme de management pentru organizații, inclusiv la primul minister din România cu un sistem de management certificat. De asemenea, a contribuit la formarea a mai mult de 5.000 de specialiști din domeniul transporturilor maritime. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii