Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Motorul vânzărilor Eximtur, divizia Bussines Travel

Motorul vânzărilor Eximtur, divizia Bussines Travel(666)

Compania Eximtur a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creştere de 14% a volumului de vânzări, comparativ cu perioada similară din 2015, respectiv 40,5 milioane de euro, şi o creştere a numărului de turişti cu 16,5%.

Pentru anul 2016, compania estimează o cifră de vânzări de 47 milioane de euro.

Divizia de business travel a crescut cu peste 22%, reprezentând aproximativ 65% din totalul cifrei de vânzări, respectiv 28 milioane de euro.

Eximtur Business şi-a mărit portofoliul de clienţi cu 20%, în primele nouă luni ale anului, iar cei existenţi au avut nevoie de mai multe servicii faţă de 2015.

Topul serviciilor de business travel solicitate în 2016 pentru această divizie e condus de ticketing, cazări şi evenimente. Destinaţia cea mai cerută pentru organizarea de evenimente corporate a fost România, preţul mediu achitat de o companie fiind de 477 de lei/angajat/eveniment.

Per ansamblu, creşterea volumului de vânzări din primele nouă luni ale anului e dată de rezervările şi vânzările de bilete de avion mai mari cu 10% faţă de perioada similară din 2015, vânzările de servicii turistice interne (litoral), cu 30%, vânzările de servicii turistice interne (turism balnear, montan, pensiuni, Delta Dunării şi alte destinaţii din România), cu 112%, incoming/vânzări de servicii turistice în România pentru turiştii străini, cu 64%, cererea de cazări interne şi evenimente organizate pentru corporaţii, în creştere cu 46%.

România a fost vedeta sezonului 2016, cu creşteri de 44% faţă de anul 2015. Pachetul mediu plătit de clienţii agenţiei pentru litoral a fost de 707 lei/persoană, în timp ce pentru staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării a fost de 685 de lei/persoană.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MAREA CĂȚELEALĂ
scris de Lucian Cristea
Nu contează că lipsesc bani din visteria Guvernului și de prin alte conturi ale țării, că ies la suprafață tot felul de minusuri al(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii