Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Anul acesta românii preferă călătoriile de 1 Decembrie, în detrimentul celor de Crăciun sau Revelion

Anul acesta românii preferă călătoriile de 1 Decembrie, în detrimentul celor de Crăciun sau Revelion(681)

Agenţia online de turism Vola.ro a înregistrat, anul acesta, mai multe rezervări pentru călătoriile în afara ţării pentru mini-vacanţa de 1 Decembrie, faţă de vacanţele de Crăciun sau Revelion, conform cererilor primite de companie.

Anul acesta, agenţia a înregistrat de două ori mai multe cereri pentru vacanţa de 1 Decembrie, faţă de anul trecut. Daniel Truică, managing partner Vola.ro, a declarat:

În 2016 turiştii români nu mai au tradiţionala punte între 25 decembrie şi 2 ianuarie. Atât Crăciunul cât şi Anul Nou se vor sărbători în zile de duminică, motiv pentru care mulţi dintre turiştii români au ales să îşi facă vacanţa de iarnă în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Preţurile sunt cu până la 50% mai mici decât în perioada sărbătorilor, aglomeraţia pe marile aeroporturi încă nu se instaurează, deci românii au toate atu-urile pentru a avea o vacanţă reuşită de 1 decembrie”.

Potrivit datelor companiei, majoritatea rezervărilor au fost făcute pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, turiştii români optând să rezerve o mini-vacanţă de 4 nopţi, în cuplu sau alături de prieteni.

Cele mai căutate destinaţii au fost cele recunoscute pentru pieţele de Crăciun, ca Viena şi Praga, dar şi destinaţiile europene cu clima mai caldă, cum ar fi Barcelona, Lisabona, Sicilia, Sardinia şi Cipru, conform Vola.ro.

Tariful pentru un city break porneşte de la 129 de euro de persoană şi include bilet de avion şi trei nopţi de cazare, iar pentru un bilet de avion spre o destinaţie europeană preţul începe de la 20 de euro. Potrivit agenţiei, printre preferinţele românilor pentru mini-vacanţa de 1 decembrie se regăseşte şi Dubai, unde cel mai ieftin pachet de vacanţă, care include avion şi patru nopţi cazare, porneşte de la 860 euro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!