Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
România se prezintă ca destinație turistică la World Travel Market London 2016

România se prezintă ca destinație turistică la World Travel Market London 2016(644)

România se prezintă ca destinație turistică la Târgul Internațional de Turism World Travel Market London 2016, în perioada 7 – 9 noiembrie.

Aflat la cea de-a 37-a ediție, World Travel Market London este cel mai mare târg din lume pentru specialiști (business2business) iar România participă încă de la prima ediție.

World Travel Market London este considerat de mulți specialiști din industrie cel mai important eveniment turistic anual.

La ediția din act an vor fi reprezentate 182 de țări din întreaga lume care s-au înscris cu pavilion național, înregistrându-se oficial 50.000 de participanți. Organizatorii estimează un număr de peste 100.000 de vizitatori pe durata celor trei zile ale manifestării. În 2016, pentru prima dată în istoria WTM Londra, durata manifestării s-a restrâns de la 4 la 3 zile.

Potrivit reprezentanților ANT, la târgul de la Londra România va fi promovată ca destinație de “MICE (evenimente, congrese etc — n.r.), turism de aventură, city-break, ecoturism, turism rural, circuite, fiind aduse în atenția specialiștilor toate zonele țării”.

La World Travel Market London 2016 vor fi prezenți și doi ambasadori ai turismului românesc, Nicolae Voiculeț și Ilie Năstase, “persoane care prin notorietate vor atrage specialiști și vor pune în valoare standul României”, după cum apreciază ANT. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CE INTRIGI A MAI REINVENTAT LUMINIȚA VLĂDESCU DUPĂ MODELUL ÎPS?
scris de Lucian Cristea
La Medgidia, o ceartă, până la un punct, banală, generată, să zicem, chiar și de o șicană în trafic, s-a transformat într-un(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii