Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
REVELION 2017 PIAȚA OVIDIU

REVELION 2017 PIAȚA OVIDIU(603)

Și în acest an, constănţenii vor avea parte de un spectacol de Revelion, organizat de Primărie şi o asociaţie, care a fost implicată şi în organizarea petrecerii de anul trecut.

Licitaţia pentru organizarea Revelionului 2017 în Piaţa Ovidiu a fost câştigată de Asociaţia Descoperă Constanţa, care a concurat cu Asociaţia Clubul Isis, transmite observator.ro .

Asociaţia Descoperă Constanţa şi-a adjudecat organizarea evenimentului pentru suma de 416.500 lei TVA inclus. Suma este însă mult mai mică decât necesarul pentru artişti precum Delia, Carla`s Dream sau Inna, al căror tarif este de 26.000 euro fără TVA fiecare.  Desigur,  marii artişti preferă petrecerile care au loc în apropierea Bucureştiului, pentru a prinde mai multe contracte în noaptea dintre ani.

Însă organizatorii dau asigurări că la petrecerea de Revelion din Piaţa Ovidiu va fi prezentă una dintre primele trei trupe ale momentului, o alta, „foarte îndrăgintă de doamne şi de îndrăgostiţi“, plus alte trei vedete de prim rang.

De asemenea, vor fi trupe de dans îndrăgite, prezentatorii vor fi constănţeni, iar mesajul întregii seri va fi comuniunea interetnică şi coloratura internaţională a Constanţei.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!