Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Autoritățile din TULCEA spun că sunt pregătite de IARNĂ

Autoritățile din TULCEA spun că sunt pregătite de IARNĂ(642)

Reprezentantul Guvernului a vizitat toate cele patru districte: Tulcea, Enisala, Topolog şi Izvoarele.

S-a constatat că toate cele 38 de utilaje disponibile pentru deszăpezire sunt funcţionale, urmând să mai fie aduse încă 10 atipice (cum ar fi: automacara de 20 to sau trailer); de asemenea, se montează parazăpezi (a căror lungime totală s-a mărit la 18 kilometri pentru iarna care vine).

Sunt stocuri suficiente de material antiderapant pentru perioada următoare: din necesarul de 2.800 to, jumătate se află în depozite din bazele menţionate, se arată într-un comunicat de presă.

Consiliul Judeţean dispune de o reţea de drumuri în lungime de 630 de kilometri, judeţul a fost împărţit pentru activitatea de deszăpezire în două zone, EST şi VEST, iar fiecare zonă include două districte.

Zona EST este formată din districtele Tulcea şi Enisala, iar zona VEST, din districtele Topolotg şi Izvoarele. Fiecare district, la rândul lui, are arondat un număr de kilometri.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

DREAPTA LUI MUHSCINĂ
scris de Lucian Cristea
Sunt unii în PNL care umblă tot timpul cu cioara vopsită. Se numesc ciori pastelate. Execută dresuri cu ea pe garduri date din abunden(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii