Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Clubul de ciclism Bilal Constanța selecționează băieți și fete

Clubul de ciclism Bilal Constanța selecționează băieți și fete(389)

Pentru a relua și a menține tradiţia ciclismului de performanţă în Constanţa, Clubul Bilal caută tineri cu vârste între 12 şi 16 ani, băieţi și fete, pasionaţi de ciclism, pentru a forma o nouă echipă profesionistă în Dobrogea.

Am hotărăt că este timpul să repunem pe tapet ciclismul de performanţă în Constanţa. Pănă pe 10 ianuarie aşteptăm ca orice copil îndrăgostit de acest sport să i-a legătura cu noi, iar de pe 14 ianuarie vom începe pregătirea pentru ca în primăvară să ştim exact componenţa echipei. Am dori ca atât echipa de fete cât şi cea de băieţi să includă câte 8 ciclişti. Suntem într-un regres enorm şi acum a venit timpă să ne unim forţele şi să scotem din nou în faţă ciclismul românesc. ” a completat președintele clubului, Victor Bănescu.

În plus Clubul Bilal organizează cursuri de iniţiere pentru copii cu vârste între 6 şi 12 ani, dar la antrenamente este așteptată orice persoană pasionată de ciclism, indiferent de vârstă.

Anul 2017 va fi unul cu foarte multe concursuri. Astfel singurul club de ciclism profesionist din Dobrogea va organiza două ediţii ale Cupei Mării Negre pentru copii şi tradiţionalul Tur al Dobrogei pentru seniori, precum şi alte curse interesante.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

UN PREȘEDINTE CU ÎNCETINITORUL
scris de Lucian Cristea
În timpul unei cuvântări, președintele României a reușit performanța de a declanșa alarma! Dispozitivul respectiv se activează(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU