Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Clubul de ciclism Bilal Constanța selecționează băieți și fete

Clubul de ciclism Bilal Constanța selecționează băieți și fete(962)

Pentru a relua și a menține tradiţia ciclismului de performanţă în Constanţa, Clubul Bilal caută tineri cu vârste între 12 şi 16 ani, băieţi și fete, pasionaţi de ciclism, pentru a forma o nouă echipă profesionistă în Dobrogea.

Am hotărăt că este timpul să repunem pe tapet ciclismul de performanţă în Constanţa. Pănă pe 10 ianuarie aşteptăm ca orice copil îndrăgostit de acest sport să i-a legătura cu noi, iar de pe 14 ianuarie vom începe pregătirea pentru ca în primăvară să ştim exact componenţa echipei. Am dori ca atât echipa de fete cât şi cea de băieţi să includă câte 8 ciclişti. Suntem într-un regres enorm şi acum a venit timpă să ne unim forţele şi să scotem din nou în faţă ciclismul românesc. ” a completat președintele clubului, Victor Bănescu.

În plus Clubul Bilal organizează cursuri de iniţiere pentru copii cu vârste între 6 şi 12 ani, dar la antrenamente este așteptată orice persoană pasionată de ciclism, indiferent de vârstă.

Anul 2017 va fi unul cu foarte multe concursuri. Astfel singurul club de ciclism profesionist din Dobrogea va organiza două ediţii ale Cupei Mării Negre pentru copii şi tradiţionalul Tur al Dobrogei pentru seniori, precum şi alte curse interesante.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

JUPÂNUL DUMITRACHE DE LA 2X1 LA 1 CONTRA 1 !
scris de Lucian Cristea
O stare anormală de disconfort a pus stăpânire pe PSD Constanța și pe membrii săi. Alegerile interne de partid, care au ca obiectiv p(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!