Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
ANL a demarat Procedura de contractare a 30 de apartamente în municipiul Tulcea

ANL a demarat Procedura de contractare a 30 de apartamente în municipiul Tulcea(755)

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a demarat procedura de contractare a 30 de apartamente, care vor fi construite prin programul “Locuințe prin credit ipotecar”, în municipiul Tulcea (judeţul Tulcea).

În amplasamentul din Strada 1848 nr. 14A se vor construi 3 blocuri, cu regim de înălțime D+P+3E, însumând 30 de apartamente, cu 1, 2 și 3 camere repartizate astfel: Bloc 1 -7 locuințe (6 apartamente cu 2 camere și 1 apartament cu 3 camere); Bloc 2 -16 locuințe (6 garsoniere, 6 apartamente cu 2 camere și 4 apartamente cu 3 camere; Bloc 3 -7 locuințe (6 apartamente cu 2 camere și 1 apartament cu 3 camere). Suprafaţa utilă a apartamentelor variază (în funcție de numărul camerelor) între 38,43 mp şi 73,77 mp, iar preţurile sunt cuprinse între 132.243 şi 259.205 lei (TVA inclus). Toate locuințele beneficiază de boxe incluse în prețul de vânzare. Apartamentele prevăzute în acest proiect vor fi realizate în termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuinţele (reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public) va fi asigurată de Primăria Municipiului Tulcea, din fonduri proprii.

Terenul aferent locuințelor se transmite în folosința gratuită a Agenției Naționale pentru Locuințe de către Consiliul Local al Municipiului Tulcea, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locală va stabili modul de exploatare a terenului, conform prevederilor legale. Pentru a putea achiziţiona o locuinţă prin acest program, solicitantul are nevoie de finanţare, reprezentată de un avans (depus de acesta) şi de un credit ipotecar, contractat de la băncile partenere în program.

Băncile finanțatoare pentru acest proiect sunt: BRD Groupe Societe Generale, Piraeus Bank, Raiffeisen Banca Pentru Locuinte, CEC Bank.

Detalii privind proiectul, termenele şi procedurile de achiziţionare a unei locuinţe în Strada 1848 nr. 14A , municipiul Tulcea, pot fi furnizate de: reprezentantul ANL din municipiul Tulcea, doamna Mariana Marianciuc (str. Concordiei, nr. 1 - DAPL, Primăria municipiului Tulcea, tel. 0724 209 213 sau 0240 51 46 41); Biroul Relaţii cu Publicul al ANL, (telefon 021.320.61.22, de luni-până joi, în intervalul orar 08:00-16:30; sau vineri, între orele 08.00-16.00; site-ul www.anl.ro.).

Pentru a se înscrie, în vederea achiziţionării unei locuinţe construite prin programul derulat de ANL “Locuinţe prin credit ipotecar”, solicitantul trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. Înscrierea în baza de date a ANL, care se poate face online, accesând linkul http://www.anl.ro/ro/cerereinscriere/ sau prin completarea şi transmiterea unui formular la sediul ANL din Bd. Unirii nr. 61, bloc F3, sector 3, Bucureşti, cu confirmare de primire (formularul se poate obţine de la oficiile poştale).

2.   Completarea unei cereri, transmisă la adresa de e-mail relpub@anl.ro sau prin poştă, la sediul ANL, în care acesta îşi exprimă opţiunea pentru achiziţionarea unei locuinţe în amplasamentul din Strada 1848 nr. 14A, municipiul Tulcea (judeţul Tulcea).

Programul Locuinţe prin credit ipotecar se adresează tuturor persoanelor cu cetăţenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să cumpere o locuinţă construită prin ANL.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte