Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Primăria doreşte să realizeze o bază de date care să includă toate ONG-urile din Constanța

Primăria doreşte să realizeze o bază de date care să includă toate ONG-urile din Constanța(543)

Primăria Constanţa doreşte realizarea unei baze de date care să includă toate ONG-urile din municipiu. La discuţiile între reprezentanţii administraţiei locale şi cei ai organizaţiilor neguvernamentale din Constanţa au fost aduse în prim plan problemele care până în prezent nu şi-au găsit soluţionare.

Astfel, potrivit conducerii Mare Nostrum, reducerea spaţiului verde din Constanţa, construcţiile haotice şi colectarea selectivă a deşeurilor sunt doar trei dintre problemele pe care administraţia trebuie să le rezolve. Reprezentanţii ONG-urilor au solicitat primăriei realizarea de urgenţă a Registrului Spaţiilor Verzi şi a Planului Urbanistic General al oraşului. Răspunsul Primăriei dat de către Costin Răsăuțeanu a fost acela că baza de date va fi accesibilă pe site-ul primăriei.

ONG-urile au multe animozități care ar trebui să fie depășite dacă ele chiar vor să realizeze ceva, a precizat Mihai Petre, consilierul personal al primarului Decebal Făgădău, care a mai adăugat că primăria va ține cont de proiectele viabile, dar nu va fi mediator în disputele dintre ONG-uri.

„Primăria este deschisă la orice propunere de parteneriat. ONG-urile trebuie să fie active în viața urbei, nu doar la întâlniri”, a spus în cadrul întrevederii Costin Răsăuțeanu.

La finalul întâlnirii s-au aprins spiritele. Reprezentantul Crucii Roșii a spus că nu a văzut nimic concret de la coaliția ONG-urilor.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PODUL DE LA MEDGIDIA - O ALTFEL DE POARTĂ A SĂRUTULUI
scris de Lucian Cristea
În studenție, când mergeam acasă, la Constanța, ieșeam la fereastra trenului ca să văd gara Medgidia. cu mult înainte ca trenul s(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii