Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VRABIE ÎI  ACUZĂ PE LIBERALI CĂ AU PLAGIAT APA DE PLOAIE...

VRABIE ÎI ACUZĂ PE LIBERALI CĂ AU PLAGIAT APA DE PLOAIE...(3805)

Dacă îl treziți brusc din somn pe domnul Vrabie, primarul orașului Medgidia, riscați să vă expuneți singuri la diverse pericole și sacrificii inutile. Înainte de toate, nu e bine să-l zdruncinați sau să-l atingeți prin părțile sale fragile, fiind realmente imprevizibil în privința reacțiilor sale pe moment, chiar dacă, după aceea, regretă profund. De regulă, după un somn agitat, primarul ia poziția clasică de luptă a samuraiului japonez abia întors de la munca câmpului, se admite cacofonia, ars de soare, sictirit și opărit pe toată lumea din jurul lui. Atenție mare la strigătul specific de luptă și la sârma ghimpată din jurul său, pentru că primarul nu mai este independentul din zahăr brun de altădată...

Ca și în cazul trenurilor care fac cruce la Medgidia, e bine să evitați o confruntare directă cu singurul samurai în viață, după ce IMUM și alte unități economice au dispărut de pe harta orașului. Desigur, nu din vina domniei sale. Grăitoare sunt mărturiile unui consilier supraviețuitor căruia, după o luptă scurtă, dar concretă, cu samuraiul, îi țiuie și acum urechile a tablă galvanizată! Prima sa concluzie a fost că l-a lovit un tren de marfă. Mai mult decât atât, este convins că dormitorul său a fost transformat în stație de metrou, cu peron pe partea dreaptă.

De când a intrat pe vârfuri, ca o lebădă căzută cloșcă din baletul cu același nume, în politică, Vrabie a devenit extrem de nervos, dovadă că nu i se potrivesc prea bine bocancii de politician dăruiți de cei de la A.L.D.E.! Sau, mă rog, ceva nu este pe măsura domniei sale...

Deși a venit ca vedetă în partidul domnului Banias! De la Moroianu în sus, toți aldiștii se pozează la disperare cu Vrabie! Cum să nu fiarbă sângele în el, când este purtat peste tot precum moaștele nu știu cărui sfințit cu targa!

Dacă îl contraziceți, riscați să o furați mintenaș din toate pozițiile. Și nu se cade, în miezul postului, să umblați cu ochiul cât sarmaua în văzul lumii!

De când a fost primit în rândurile A.L.D.E., primarul a devenit mai responsabil pe metrul său pătrat. Ca independent, nu i-am auzit gura decât cu ocazia momentelor festive gen inaugurarea orășelului copiilor din comuna Peștera! Acum, ca vector al A.L.D.E.,s-a năpustit asupra liberalilor, acuzându-i că i-au furat ideile pe tema reducerii prețului apei!

O aberație, desigur, dar poate că e lucrarea sa de doctorat și se teme că a dat cineva iama la plagiat!

Culmea ipocriziei, l-au furat liberalii, pe care, de altfel, cu un limbaj suburban, încearcă să-i discrediteze pe un subiect minor! Pe scurt, vrea să insinueze că, în timp ce domnia sa proba cu gura căscată beculețele pomului de iarnă flotant din Medgidia, liberalii, ca niște mișei ce sunt, i-au sustras din buzunarul de la vestă Dosarul apei!

E drept, în vară, la alegerile locale, Valentin Vrabie făcea pe viteazul în privința RAJA, amenințând că o desființează!

A existat și un moment languros între domnia sa și Felix Stroe, când a fost invitat să intre în PSD! Mă rog, amabilități de tot felul, politețuri de genul celor care au făcut ca ursul să fie păcălit de vulpe...

Dacă, în ce privește reducerea costurilor la apă, avea deja soluțiile în buzunar, de ce nu a ieșit atunci cu ele pe piață, ca să rupă gura electoratului! Sau poate că ăsta era asul din mânecă în caz de eșec, pentru că nu toată lumea îl vedea învingător la Medgidia...

În politică e ca în presă. Ai scăpat astăzi un subiect gras, aleluia,s-a dus, nu te mai întâlnești cu el!

Așa și cu domnul Vrabie. A ținut dosarul la naftalină, poate, până i-au luat fața liberalii!

Eu cred că o să le mulțumească celor de la PNL Constanța, pentru că, fiind un subiect extrem de sensibil, cu siguranță, i-ar fi deranjat pe aliații din PSD ai A.L.D.E.

Cine strică, în pragul alegerilor parlamentare, o alianță benefică pentru ambele părți?

Până la urmă, domnul primar s-a ales și el cu ceva. Sărind zgomotos la gâtul PNL, a scos A.L.D.E. din anonimat, iar domnia sa a devenit câinele de pază al acestui partid...

Vrabie, de când ai dat Peștera și independența pe un carnet de partid, tu chiar ai rău de înălțime!      

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

În umbra laptelui și-a mierii
scris de Mircea Lungu
M-am postat ieri sub un afiș electoral liberal al unui candidat local, cu gura căscată și ochii cu osârdie drăcească deschiși. N-am(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii