Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Documentar video dedicat orașului SULINA

Documentar video dedicat orașului SULINA(781)

 Patru tineri din București, studenți la UNATC, au filmat un documentar în aceste zile la Sulina. Și-au luat rolurile în serios de regizor, scenarist, editor și operator de imagine pentru a surprinde cele mai frumoase cadre. Au stat de vorbă cu bătrânii pescari, au aflat poveștile clădirilor emblemă ale orașului și au mâncat cel mai bun borș de pește tradițional.

,,Noi am ales să facem o chestie mai specială, deci nu am făcut neapărat un documentar tradițional, ci am ales să vorbim despre oraș prisma locuitorilor de acolo. Așadar ne-am ales câteva personaje interesante, precum un pescar de 70 de ani” a declarat Andrei Tache, unul dintre membrii grupului.

Din cele 20 de ore de imagini brute, studenții vor pregăti un film de 15 minute pentru lucrarea lor de diplomă, dar și un film amplu ce va fi donat primăriei Sulina. Orice turist va putea, astfel, să descopere orașul și prin prisma muncii lor.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

A FI SAU A NU FI BĂRBAT ÎN PNL!
scris de Lucian Cristea
Cineva, persoană respectată și de încredere, din anturajul lui George Dragomir, “tata” liberalilor constănțeni, m-a invitat la(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!