Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Documentar video dedicat orașului SULINA

Documentar video dedicat orașului SULINA(901)

 Patru tineri din București, studenți la UNATC, au filmat un documentar în aceste zile la Sulina. Și-au luat rolurile în serios de regizor, scenarist, editor și operator de imagine pentru a surprinde cele mai frumoase cadre. Au stat de vorbă cu bătrânii pescari, au aflat poveștile clădirilor emblemă ale orașului și au mâncat cel mai bun borș de pește tradițional.

,,Noi am ales să facem o chestie mai specială, deci nu am făcut neapărat un documentar tradițional, ci am ales să vorbim despre oraș prisma locuitorilor de acolo. Așadar ne-am ales câteva personaje interesante, precum un pescar de 70 de ani” a declarat Andrei Tache, unul dintre membrii grupului.

Din cele 20 de ore de imagini brute, studenții vor pregăti un film de 15 minute pentru lucrarea lor de diplomă, dar și un film amplu ce va fi donat primăriei Sulina. Orice turist va putea, astfel, să descopere orașul și prin prisma muncii lor.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CIOCANUL LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trebuie să recunosc că m-a surprins net simbolistica electorală a candidatului Mohammad Murad! Pe fondul apariției a tot felul de(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii