Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DRAGOȘ ZISOPOL - UN GREC PENTRU LINIȘTEA ȘI PROSPERITATEA NOASTRĂ!

DRAGOȘ ZISOPOL - UN GREC PENTRU LINIȘTEA ȘI PROSPERITATEA NOASTRĂ!(3708)

Un grec prin venele căruia curge și sânge de român.

Nu este o simplă metaforă inspirată din dansul și legenda lui Zorba grecul. Cei din generația mea își amintesc, cu o oarecare nostalgie, uneori, cu lacrimi în ochi, de ritmurile dansului lui Zorba.

Dragoș Zisopol , candidatul Uniunii Elene din România pentru Camera Deputaților, contopește în ființa sa câte ceva din legendele grecești cu trăirile specifice unui român adevărat. Cu siguranță, este un personaj aparte în peisajul nostru, pentru că el nu se află la început de drum, cum s-ar putea crede, ba, dimpotrivă, a atins vârful cel mai de sus al afirmării sale pe toate planurile. Meseriaș de meserie, știe ce face, știe ce spune, gândește, nu silabisește, om dintr-o bucată, pe felie, înlocuiește, nu cârpește. Familist convins, tată după calapodul modern, iubește, dar și dojenește. Greu de înlocuit. Știe să danseze Zorba, dar și hora românească. Este chibzuit. La paranghelii, sparge farfurii doar ocazional. Și asta, atenție, doar pentru că aduc ghinion. În rest, economia de piață. Urcă, nu coboară. Tenace, precum eroii săi preferați din mitologia greacă și din folclorul românesc, de unde a luat numeroase exemple, Dragoș Zisopol s-a dovedit a fi, în timp, omul faptei, al respectului față de cuvântul dat și nu a vorbelor goale lipsite de conținut. O dovedesc din plin cariera sa profesională și conduita morală. Dragoș Zisopol este un dușman declarat al laudei de sine. De aceea, nu-l veți găsi niciodată printre cei care obișnuiesc să-și ridice singuri statui...

Culmea, într-o lume deformată, ca a noastră, în care tot felul de oportuniști țin cu dinții de funcții! Ar trebui poate să pun o întrebare clasică în astfel de momente. Cine ești dumneata, domnule Dragoș Gabriel Zisopol ? Pentru cei din Uniunea Elenă și nu numai, este o întrebare inutilă. Drept dovadă, au ales, fără reținere sau alte obiecții, să meargă pe mâna domniei sale la alegerile parlamentare.

Totuși, pentru cei care vor să afle mai multe date despre candidatul Uniunii Elene, trebuie să spunem că Zisopol, care a ocupat diverse funcții, este familiarizat deja cu Palatul Parlamentului, fiind cunoscute și apreciate inițiativele sale, proiectele de legi promovate, luările de cuvânt, propunerile materializate în acțiuni benefice pentru societate. La un anumit nivel și standard de activitate, Dragoș Zisopol este cunoscut ca un personaj activ, ca un neobosit reprezentant al Uniunii Elene din România, tot timpul sensibil și pe fază la tot ceea ce se întâmplă pe plan intern în România și Grecia.

Față de foarte mulți dintre politicienii care candidează, Dragoș Zisopol are de partea sa un atu imbatabil - fișa sa personală este imaculată, nefiind implicat în scandaluri sau diverse alte dispute mai puțin ortodoxe, ca să le numim astfel. Poate că, pentru unii dintre concetățenii noștri, prezența unui grec pe liste, ca să-i spunem așa, reprezintă doar un imbold pentru Uniunea Elenă din România și atât. Greșit. Fiind un om extrem de serios și de capabil, este dispus, dar are și capacitatea necesară, de a prelua spre rezolvare o parte din problemele cu care se confruntă constănțenii.

Așa că votul pentru Dragoș Zisopol poate crea o nouă alternativă în ce privește soarta Constanței.

În condițiile în care cei mai mulți dintre politicienii locali sunt înregimentați politic și, ca atare, se înțelege căror prerogative se supun. Fiind pregătit, printre altele, în managementul turistic, e și firesc să așteptăm de la domnia sa acel zvâc al profesionalismului și competenței de care ducem lipsă de atâta amar de vreme.

Un grec pentru o viață mai bună, pentru liniștea și prosperitatea noastră!

 

 

 

 

 

 

 

   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii