Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
VINO SĂ (RE)DESCOPERI YVES ROCHER!

VINO SĂ (RE)DESCOPERI YVES ROCHER!(768)

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de produse cosmetice, Yves Rocher invită doamnele şi domnişoarele din Constanţa la un eveniment inedit.

Ai încercat produsele Yves Rocher și ai fost încântată? Ai aflat de Clubul Yves Rocher?

Eşti invitată marți, 29 noiembrie, ora 19.00, la restaurant Harlequin Mamaia să (re)descoperi produsele, să le testezi și să afli noutăţile şi ofertele de Sărbători.

De ce să participi: vei fi la curent cu ultimele noutăți Yves Rocher, vei interacționa cu femeile din managementul Yves Rocher România, vei testa produsele Yves Rocher, ai șansa să câștigi un premiu la TOMBOLĂ, dacă este ziua ta onomastică de Sf Andrei sau Sf Nicolae primești garantat un cadou, vei primi gratuit Albumul cu ofertele Yves Rocher din noua campanie, te vom îndulci cu minunatele prăjituri de la Cofetăria Rebeca, vei afla care sunt beneficiile pentru membrii clubului Yves Rocher.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la eveniment sunând la numărul 0722828121. Locurile sunt limitate.

De peste 50 de ani, marca Yves Rocher propune tuturor femeilor o cosmetică de calitate, accesibilă. Acest lucru este posibil deoarece Yves Rocher, fondatorul companiei, este în același timp Botanist, Cultivator, Producător și Distribuitor. Yves Rocher recoltează plantele din propriile câmpuri cultivate în standardele agriculturii ecologice. Pentru că respectul pentru plante și pentru natură inseamnă respectul pentru frumusețea dumneavoastră.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI