Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Alina Vasea, Asociația Dăruieşte Aripi:  Puţin câte puţin, putem face MULT!

Alina Vasea, Asociația Dăruieşte Aripi: Puţin câte puţin, putem face MULT!(870)

Acesta este motto-ul cu care Alina Vasea, presedinta Asociatiei „Dăruieşte Aripi” din Constanţa desfășoară, în această perioadă, o campanie de donaţii pentru reconstrucţia secţiei de terapie intensivă a nou născuţilor din Spitalul Judetean.

Este locul unde mor, din păcate, cei mai mulţi bebeluşi născuţi inainte de termen din ţară, de aceea modernizarea acestei secţii (care nu a mai fost renovata de la înfiinţarea spitalului, din anul 1968), este o urgenţă de gradul zero. Proiectul cu o valoare de peste un milion de euro, va fi dus la bun sfârşit de Asociaţia Dăruieşte Aripi, asociaţia Inima Copiilor, alături de fundaţia unei companii de telefonie mobilă. Până acum s-a strâns aproape întreaga sumă. Au mai rămas doar 50 de mii de euro, bani pe care voluntarii speră să-i adune în perioada următoare. Cetăţenii pot dona, pentru acest program de interes public, 2 euro prin SMS la numărul 8845, iar fundaţia dublează fiecare sumă.

Asociaţia „Dăruieşte Aripi” nu se află la primul proiect generos care să ajute copiii bolnavi. Ea a mai realizat, tot din donatii, prin redistribuirea de 2%, Centrul de Zi Focus, aflat în incinta Spitalului Judeţean si destinat copiilor bolnavi de cancer, dar si celor cu afecţiuni hematologice. Este singurul centru de acest gen din ţară unde copiii pot să vină să îşi facă tratamentele de care au nevoie, sunt supravegheaţi de medici şi, mai ales unde ei pot să îşi creeze legături şi să se susţină în lupta lor grea pentru viaţă.

Alina Vasea, inima asociaţiei Dăruieşte Aripi spune că în general, românii sunt oameni empatici care vor să ajute şi să schimbe lucrurile în bine dar că ,din păcate, nu au încredere totală în modul în care ONG-urile gestionează banii. În emisiunea „România de nota 10”, fondatoarea Asociatiei Dăruieşte Aripi, Alina Vasea, nominalizată pentru campania “Oamenii Timpului” ne invită să vizităm centrul Focus din spitalul judetean Constanța şi să cunoaştem tot ceea ce a realizat această asociaţie pentru copiii bolnavi. În acest fel, faptele vorbesc de la sine iar proiectele frumoase nu contenesc să apară.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE NUMEȘTE COPACUL CARE FACE STRUȚI?
scris de Lucian Cristea
Ce este gluga de coceni și ce vrea ea de la înalta societate? Care este contribuția ei la definirea științifică a profesionalismului (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii