Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj – cele mai atractive destinații de city-break din România

Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj – cele mai atractive destinații de city-break din România(711)

 Vacanțele în Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj rivalizează, în opinia românilor, cu cele oferite de marile capitale europene, aproximativ 35% dintre români preferând România că destinație de city-break, conform unui studiu realizat de portalul de rezervări online HotelGuru.ro. Pentru aproximativ 43% dintre români pe lista destinațiilor favorite pentru petrecerea unui city-break se află orașele din străinătate, precum Praga, Barcelona și Roma. Dorința de a cunoaște mai bine țara, siguranța, prețurile accesibile și frumusețea peisajelor se află printre principalele motive pentru care România prezintă interes în ceea ce privește călătoriile de câteva zile. Dacă marile orașe din Transilvania atrag tot mai mulți români în vacanță, Baia Mare și București se număra printre orașele care nu îi impresionează.

Conform studiului, 72,5% dintre turiștii români sunt mulțumiți de serviciile oferite în țară. Regiunile care au impresionat din acest punct de vedere sunt Transilvania, Maramureș și Dobrogea. Peste jumătate românii care călătoresc în destinații autohtone au spus că bugetul alocat unei vacanțe de tip city-break în România este sub 600 lei, conform studiului realizat de portalul HotelGuru.ro. Pentru 36,1% dintre români, bugetul alocat se încadrează între 600 și 1.000 lei. Conform AGERPRES, cu toate acestea, 25,4% dintre români nu știu încă dacă își vor planifica o vacanță pentru următoarea perioadă. Motivul principal invocat este lipsa banilor. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

VITORIA LIPAN NU ÎȘI DĂ DEMISIA!
scris de Lucian Cristea
Ca întotdeauna, orgoliile prostești de sorginte pesedistă ne omoară. Ca și ambițiile provinciale ale doamnei premier de fier,(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI
  • CA SĂ AJUNGĂ PRIMAR, HORIA DE LA OPC ESTE CÂND CATTANI, CÂND ÎMPĂRATUL CONSTANTIN, CÂND SFÂNTA ELENA!