Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Ce au pregătit Forțele Navale de Ziua Națională

Ce au pregătit Forțele Navale de Ziua Națională(678)

Forţele Navale Române desfăşoară o serie de activităţi premergătoare Zilei Naţionale a României, în localitățile în care sunt dislocate unități militare de marină, astfel:

28 noiembrie – 06 decembrie – Expoziție de carte: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 în Literatura Română, la Cercul Militar Constanța; 1 decembrie, în intervalul orar 18.00-19.00 – Concert de promenadă, la Brăila Mall.

Pentru data de 1 decembrie sunt planificate a se desfășura ceremonii militare şi religioase în toate garnizoanele de marină. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanța, Mangalia, Tulcea, Babadag şi Brăila după următorul program:

În garnizoana Constanţa: ora 09.00 – la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central; ora 11.00 – în Piața Ovidiu din Constanţa. În garnizoana Mangalia: ora 10.00 – la Complexul Monumental din Piaţa Republicii. În garnizoana Tulcea: ora 10.00 – în Piaţa Tricolorului. În garnizoana Babadag: ora 10.00 – la Monumentul Eroilor 1916-1918. În garnizoana Brăila: ora 10.00 – în Piaţa Independenţei.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
https://www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/

Editorial

CLAUDIU PALAZ CONTINUĂ POLITICA FALIMENTARĂ CU FUNDUL ÎN DOUĂ LUNTRI!
scris de Lucian Cristea
Clasa intelectualilor din PMP nu pare a fi deloc impresionată de performanțele obținute de Claudiu Palaz în politica așa zisă(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii