Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Consultări privind modul în care sunt alocate organele pentru TRANSPLANTURI

Consultări privind modul în care sunt alocate organele pentru TRANSPLANTURI(582)

De săptămâna aceasta, Ministerul Sănătăţii începe consultări cu specialişti din domeniul transplantului pentru a elabora proceduri clare privind modul în care sunt alocate organele recoltate.

Reprezentanții ministerului au precizat că nu există niciun motiv pentru ca activitatea de transplant să fie întreruptă, întrucât finanţarea este continuă, iar cadrele medicale au la dispoziţie toate resursele necesare.

Ministrul Vlad Voiculescu a avut o întâlnire cu responsabili în domeniu, pe fondul scandalului pornit din zona transplantului de plămâni şi al declaraţiilor de la Agenţia Naţională că operaţiile de transplant ar fi blocate. Potrivit ministerului Sănătăţii, activitatea de transplant trebuie să fie guvernată de transparenţă şi reguli făcute de profesionişti a căror probitate profesională este în afara oricărui dubiu şi nu este umbrită de antecedente penale.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MADE ZANFIR IORGUȘ
scris de Lucian Cristea
Lansarea unui candidat la alegerile locale seamănă foarte mult cu prezentarea pe piață, pe piața politică și cetățenească, a unui(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii