Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PSD S-A CULCAT PE URECHEA DE ELEFANT A SONDAJELOR

PSD S-A CULCAT PE URECHEA DE ELEFANT A SONDAJELOR(2192)

PSD Constanța pare să se fi culcat pe urechea de elefant a sondajelor de tot felul, care, plimbând ulciorul plin cu apă de la o fântână la alta, o dau deja ca mare câștigătoare a alegerilor parlamentare!

Sunt atât de încrezători în urechea de elefant a sondajelor, încât, au devenit din nou aroganți și prețioși, vechea lor meteahnă. Dacă îl trezești pe vreunul din somn, îl auzi strigând, precum Dinescu la revoluție - AM ÎNVINS! După care se repede, precum orbetele, la butoiul cu zeamă de varză, ăla într-o doagă, ca să iasă din mahmureală. 

Cum campanie electorală nu e, nimic nu e!

Decembrie fiind o lună a sfinților, în funcție de grad, mai mari sau mai mici, și a târgurilor cu multă haleală, pesediștii au ținut să le bifeze pe toate. Cu sfârc, os și cabanos.

De campania electorală, acolo, un fleac, se ocupă agențiile care le toarnă în vene iluziile vândute prin sondaje. 

Dacă luăm în calcul faptul că aproape toți candidații PSD Constanța emit pretenții la un nou mandat, e de înțeles starea de lehamite care a cuprins întregul partid. Poate că la mijloc e vorba mai mult de ambiția unor părinți de a-și vedea odraslele din nou în Parlamentul României. Sunt și cazuri bizare. După ce patru ani de zile a exersat, chipurile, la pian, fără mari rezultate, acum, o ia de la capăt. Mai nou, PSD ia lecții de pian pentru mâna dreaptă. Nu se știe niciodată cu alianțele astea! Deocamdată, stânga nu știe ce face dreapta!

Parlamentul este cea mai rentabilă școală pentru unii dintre tinerii care vor să facă politică de doi bani. Dacă ai puțin noroc, poți să repeți clasa de câte ori vrei, chiar dacă, în aceeași tonalitate a mediocrității, continui să-ți prinzi urechile la pian! 

Când nimic nu ai a spune într-o legislatură...

Dincolo de numeroasele avantaje cunoscute la acest nivel, un spor substanțial la pensie nu strică, pentru că, și cu pian sau fără pian, tinerețea trece...Din acest punct de vedere, candidații noștri sunt niște oameni făcuți. Mă întreb cum vor convinge electoratul cei care, după patru ani de mandat, nu s-au afirmat nici măcar prin tăcere în Parlament!

Dar oare când sondajele te dau biruitor, mai e cazul să-ți faci probleme! Nu cred nici în povestea cu fețe noi în Parlamentul României. Care fețe noi? Nepotul lui cutare? Verișoara lui cutărescu? Care vor fi, cu siguranță, manipulați de rudele lor din umbră...

Ce știu să facă niște bieți politruci? Doar gargară impresionistă. Mă uit la bieții candidați. Îi numesc astfel pentru că au mutra celor luați cu arcanul la armată! În toată campania electorală, care se apropie de sfârșit, nu am remarcat nimic spectaculos, un zvâc care să mă determine să mă uit către PSD.

Navigând pe căile de socializare, am dat peste un anume Mircea Dobre, dacă am reținut eu bine. În loc să ne vorbească despre domnia sa, ne oferă diverse abțibilduri, o lozincă pe o carte de vizită, confetti de proastă calitate și cam atât.

Dar, nu contează, sondajele i-au amețit pe pesediști. Au uitat că, tot din cauza sondajelor cu iz de alcool de proastă calitate, Victor Ponta a căzut într-o canalizare cu capacul pus deasupra!

S-a întâmplat în turul doi al alegerilor prezidențiale, când nimeni nu părea să-i stea în cale!

Somnul pe urechea de elefant a sondajelor nu e prea sănătos. Riști să te tragă curentul din toate părțile, mai ales dacă nu închizi la timp capacul la pian...  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii