Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
CONCERT “VIS DE CRĂCIUN”, CU ACOUSTIC DREAM, LA TEATRUL DE STAT

CONCERT “VIS DE CRĂCIUN”, CU ACOUSTIC DREAM, LA TEATRUL DE STAT(825)

Treziti emotiile copilariei din sufletul vostru venind la un concert fabulos dedicat Craciunului!

In pragul Sarbatorilor de iarna, noi – oamenii mari de langa voi, va provocam sa va alaturati la visul nostru, la “VIS DE CRACIUN!

Se spune ca orice poveste incepe cu “…A fost odata, ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti…”, dar si ca noi ramanem de-a pururi niste copii cu aceleasi dorinte si emotii pe care le-am trait cu zeci de ani in urma, alaturi de parintii si bunicii nostri.

Un concert interactiv in care trupa Acoustic Dream va rezona cu sufletul fiecaruia dintre voi purtandu-va printr-o poveste muzicala in cautarea visului de Craciun, pentru un interval de o ora si jumatate. O incursiune prin repertoriul muzical international specific sarbatorilor de iarna, presarat pe alocuri cu creatii proprii ale trupei, dar si cu participarea extraordinara a unor invitati speciali: Laur si Papude la Trupa Zero; soprana Laura Eftimie; Constanta Brass Band (Florin Voinea – trompeta; Sorin Mustatea – trompeta; Valeri Baran – trombon), percutionistul Alexandru Munteanu si Corul de Copii ”DO-RE-MI” coordonat de Inga Postolache. Calauzitoare in aceasta minunata poveste de Craciun ne va fi cunoscuta prezentatoare de televiziune Elena Calcan.

Si pentru ca acest fabulos concert este dedicat sarbatorii Craciunului, vom ciocni in pauza acestuia cate un pahar de vin moldovenesc de la Chateau Vartely si vom degusta cozonacii proaspeti copti de la brutaria Moara Veche din Cumpana; asa cum sta bine romanului, la ceas de sarbatoare!

Sa putem ura impreuna ”Craciun Fericit!

Trupa Acoustic Dream este formata din muzicieni cu experienta, prezenta lor pe scenele tarii fiind cunoscuta de multi dintre iubitorii muzicii pop-rock: pianistul Dorian Pirvu; chitaristul Tibi Topor; Laurentiu Tanase – chitara bass; Andrei Popa – tobe si Cristian Munteanu – voce.

“VIS DE CRACIUN”, miercuri 14 DECEMBRIE, de la ORA 19.00, la Teatrul de Stat Constanta.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a teatrului, programul acesteia fiind de marti pana duminica, de la ora 12.00 la ora 18.00.

Pretul unui bilet este de 40 lei.

Rezervarile se fac la numerele de telefon 0724 396 225 / 0727 273 293

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CARACATIȚA PESEDISTĂ ȘI SALAMUL DE SOIA
scris de Lucian Cristea
Desemnarea unui candidat pentru alegerile locale de la Constanța a dat naștere la o agitație inutilă și fără precedent! Activiștii (...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE