Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Spectacolul ,,FROZEN – Regatul îngheţat” vine la Constanța cu întârziere

Spectacolul ,,FROZEN – Regatul îngheţat” vine la Constanța cu întârziere(1709)

După succesul extraordinar înregistrat în PREMIERĂ EUROPEANĂ la București, organizatorii – Theater du Soleil și echipa muzicalului FROZEN Regatul înghețat, pornesc într-un turneu național care cuprinde și Constanța – Sala Sporturilor, pe 18 decembrie 2016, nu pe 6 decembrie, după ce show-ul a fost reprogramat.

,,FROZEN Regatul înghețat” este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului. Regia este semnată de Camelia Popa, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Din distribuție fac parte peste 30 de actori şi dansatori, printre care tinerii și talentații Ioana Maria Repciuc (Regina Elsa), Veronica Prodan (Prinţesa Anna), Răzvan Bănică (Hans) și Ovidiu Usvat (Kristoff), Adrian Viorel Ionescu (Olaf), Traian Gabriel Ciocan (Zven), Valentino Tiron (Regele Trol) – este și regizorul tehnic al acestui spectacol, Ștefan Viorel Păunescu (Regele Tata), Mioara Ifrim (Regina Mama), Mihai Vlad Filip Popa (Nepotul Trol). 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii