Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Spectacolul ,,FROZEN – Regatul îngheţat” vine la Constanța cu întârziere

Spectacolul ,,FROZEN – Regatul îngheţat” vine la Constanța cu întârziere(988)

După succesul extraordinar înregistrat în PREMIERĂ EUROPEANĂ la București, organizatorii – Theater du Soleil și echipa muzicalului FROZEN Regatul înghețat, pornesc într-un turneu național care cuprinde și Constanța – Sala Sporturilor, pe 18 decembrie 2016, nu pe 6 decembrie, după ce show-ul a fost reprogramat.

,,FROZEN Regatul înghețat” este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului. Regia este semnată de Camelia Popa, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Din distribuție fac parte peste 30 de actori şi dansatori, printre care tinerii și talentații Ioana Maria Repciuc (Regina Elsa), Veronica Prodan (Prinţesa Anna), Răzvan Bănică (Hans) și Ovidiu Usvat (Kristoff), Adrian Viorel Ionescu (Olaf), Traian Gabriel Ciocan (Zven), Valentino Tiron (Regele Trol) – este și regizorul tehnic al acestui spectacol, Ștefan Viorel Păunescu (Regele Tata), Mioara Ifrim (Regina Mama), Mihai Vlad Filip Popa (Nepotul Trol). 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PNL A DEMONSTRAT CĂ ARE CU CE ȘI CU CINE!
scris de Lucian Cristea
Zilele acestea, PNL Constanța a demonstrat că, la nevoie, știe să se regrupeze și să devină o forță pe scena politică. O(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE
  • CASA MORTUARĂ ALBASTRĂ A PRESEI