Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Vești bune pentru oamenii de afaceri

Vești bune pentru oamenii de afaceri(1478)

Liviu Dragnea are planuri mari, odată ce Guvernul Grindeanu va fi învestit! Liderul PSD a anunţat că noul executiv va adopta Legea Prevenţiei în primul trimestru din 2017. 

Viitorul Guvern va adopta Legea prevenţiei, a explicat Liviu Dragnea.

"Vom introduce si legea preventiei, in primul trimestru, chiar in primul trimestru din aceste prime doua luni, maxim trei luni, in asa fel incat niciun om de afaceri sa nu mai primeasca o masura punitiva neavand inainte o masura de preventie, adica sa i se spuna ai gresit aici si aici ai un termen de conformare intre trei luni si sase luni sau noua luni si de abia dupa aia daca omul de afaceri nu respecta sa se poata vorbi de acea masura punitiva", a declarat preşedintele PSD la România TV.

În plus, liderul PSD vrea înfiinţarea unui minister dedicat oamenilor de afaceri, pentru a înlesni comunicarea cu aceştia.

"Trebuie sa aiba un minister al lor care sa comunice cu ei si care sa fie placa turnanta in relatia dintre mediul de afaceri si celelalte ministere de linie si in acest sens am decis sa se infiinteze ministerul pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si antreprenoriat", a spus Dragnea.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii