Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Reduceri la biletele de tren

Reduceri la biletele de tren(732)

La peste 130 de trenuri InterRegio se aplică tarife mai mici, aferente rangului de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente.

Reducerile sunt valabile în perioada 11 decembrie 2016 - 10 iunie 2017.

La toate trenurile IR la care se aplică oferta tarifară R pentru călătoria la clasa a 2-a, rezervarea locului este obligatorie. Valoarea tichetului de rezervare (clasa a 2-a) este de un 1 leu. Excepţie fac posesorii de abonamente la trenuri R care circulă cu aceste trenuri IR la clasa a 2-a, neavând obligativitatea rezervării locului. În cazul în care se doreşte loc rezervat, se plăteşte tariful de rezervare în valoare de 1 leu. Pentru călătoria la clasa 1, se achită integral diferenţele tarifare şi rezervarea locului la tarif de IR clasa 1. Abonamentele la trenurile Regio sunt valabile şi la trenurile InterRegio din Anexa 2 fără loc rezervat. În cazul în care se solicită loc rezervat, se vor achita integral diferenţele tarifare (IR - R şi tichet loc).

De exemplu, la trenul IR 1634, un bilet de călătorie la clasa a 2-a pe ruta Braşov - Bucureşti costă 25,20 lei în loc de 48,90 lei.

La unele trenuri Interregio care circulă între Bucureşti - Craiova şi retur, un bilet costă 30,50 lei în loc de 60 lei. În plus, la unele trenuri InterRegio de pe rutele Oradea - Cluj Napoca, Cluj-Napoca - Salonta şi retur, Bucureşti - Galaţi, Galaţi - Buzău, Braşov - Iaşi, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), sunt reduse procentual cu 10% - 35%.

La toate trenurile IR la care se aplică reducerile procentuale, rezervarea locului este obligatorie, valoarea tichetului de rezervare fiind de 3,9 lei. La trenurile IR 1531, IR 1532, IR 1533, IR 1534, IR 1535, IR 1536, un bilet de călătorie Oradea - Cluj Napoca este redus cu 30% şi costă 32,35 lei, în loc de 44,50 lei.

Toate tarifele menţionate includ şi tariful de rezervare a locului.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CUM SE VEDE ȚARA PRIN OCHELARII LUI DAN BARNA?
scris de Lucian Cristea
Ca președinte de țară, Traian Băsescu a fost un gargaragiu fără pereche și o parte din populație l-a crezut! El a făcut, la încep(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • De ce candidează Mircea Diaconu?
  • DINTRE 1.000 DE-ALDE CATTANI, NU S-A GĂSIT UN MINISTRU COMPETENT LA INTERNE!
  • SĂ MORI RĂNIT DIN DRAGOSTE DE SPORT...
  • Al cui este Teatrul de vară din Mamaia, cine își bate acum joc de el și nimeni nu se supără?
  • SCURTA VARĂ FIERBINTE A NOULUI MINISTRU DE INTERNE