Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS - Doha (Quatar): FLORIN MERGEA  nu a trecut, la dublu, de faza sferturilor de finală

TENIS - Doha (Quatar): FLORIN MERGEA nu a trecut, la dublu, de faza sferturilor de finală(1232)

Perechea FLORIN MERGEA (ROMÂNIA) - Dominic Inglot (Marea Britanie), "cap-de-serie" numărul trei, s-a oprit în "sferturile-de-finală" ale probei de dublu din cadrul turneului A.T.P. (Association of Tennis Professionals) "QUATAR Exxon Mobil Open" (din categoria valorică "A.T.P. World Tour - 250 Series"), care se desfășoară, în perioada 31 decembrie 2016 - 7 ianuarie 2017, la "Khalifa International Tennis and Squash Complex", din DOHA, competiție dotată cu premii substanțiale, totalizând 1.334.270 de dolari U.S.A. !

Mergea si Inglot trecuseră, în primul tur ("optimi-de-finală"), de cuplul rus Karen Khachanov - Andrei Kuznetsov (scor: 6-2, 6-3), după 53 de minute de joc.

În "sferturi", Mergea si Inglot au fost învinși, după o oră și 24 minute.de joc, de perechea franceză Jeremy Chardy și Fabrice Martin, cu scorul de: 3-6, 7-6, 7-10.

Pentru accederea în turul doi, Mergea și Inglot primesc un cec în valoare de 10.940 de dolari S.U.A. și 45 de puncte A.T.P., la dublu.

Mergea și Inglot fac pereche de la sfârșitul sezonului trecut (2016), după ce românul nu a mai continuat parteneriatul cu indianul Rohan Bopanna.

Sursa: ATP

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii