Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
TENIS - Doha (Quatar): FLORIN MERGEA  nu a trecut, la dublu, de faza sferturilor de finală

TENIS - Doha (Quatar): FLORIN MERGEA nu a trecut, la dublu, de faza sferturilor de finală(771)

Perechea FLORIN MERGEA (ROMÂNIA) - Dominic Inglot (Marea Britanie), "cap-de-serie" numărul trei, s-a oprit în "sferturile-de-finală" ale probei de dublu din cadrul turneului A.T.P. (Association of Tennis Professionals) "QUATAR Exxon Mobil Open" (din categoria valorică "A.T.P. World Tour - 250 Series"), care se desfășoară, în perioada 31 decembrie 2016 - 7 ianuarie 2017, la "Khalifa International Tennis and Squash Complex", din DOHA, competiție dotată cu premii substanțiale, totalizând 1.334.270 de dolari U.S.A. !

Mergea si Inglot trecuseră, în primul tur ("optimi-de-finală"), de cuplul rus Karen Khachanov - Andrei Kuznetsov (scor: 6-2, 6-3), după 53 de minute de joc.

În "sferturi", Mergea si Inglot au fost învinși, după o oră și 24 minute.de joc, de perechea franceză Jeremy Chardy și Fabrice Martin, cu scorul de: 3-6, 7-6, 7-10.

Pentru accederea în turul doi, Mergea și Inglot primesc un cec în valoare de 10.940 de dolari S.U.A. și 45 de puncte A.T.P., la dublu.

Mergea și Inglot fac pereche de la sfârșitul sezonului trecut (2016), după ce românul nu a mai continuat parteneriatul cu indianul Rohan Bopanna.

Sursa: ATP

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SUNT JAPONEZ ȘI MĂ MÂNDRESC…
scris de Lucian Cristea
Prima vizită a unui premier al Japoniei în România i-a prins pe conducătorii noștri iubiți pe gard, în izmene pe călător, cu mâne(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • CE ESTE RAPORTORUL ȘI CE VREA EL?
  • O LECȚIE DE SUPRAVIEȚUIRE A DOMNULUI CHINDEA, ZIS LUȚU
  • Credit digital de nevoi personale, obținut în 15 minute!
  • SEMNIFICAŢIA UNEI SĂRBĂTORI MULT TIMP UITATE: ROMÂNIA – MAMĂ A EMBRIONULUI UNIUNII EUROPENE!
  • CUM I-AM BĂUT VINUL LUI NICHITA STĂNESCU