Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic

Actualizarea remedierilor dar și a avariilor la orele 11.30(903)

La ora 09,50, reprezentantii Enel au remediat avaria si au alimentat cu energie statia de pompare Cota 20 Ovidiu. Imediat, s-a reluat pomparea apei potabile catre abonatii din Nicolae Balcescu si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

In jurul orei 10,00, a revenit tensiune si la sursele si statiile de pompare din Ostrov, Oituz si Faclia si s-a reluat alimentarea cu apa a abonatilor din aceste localitati.

La ora 10,15, echipele de interventie ale furnizorului de energie au reusit sa remedieze avariile de la liniile de alimentare cu tensiune de la sursa Viisoara si imediat, s-a pornit pomparea catre localitatile Cobadin si Viisoara.

De dimineata au ramas fara apa si localitatile Albesti, Amzacea si Comana, acestea fiind alimentate de ieri dimineata si pana astazi din rezervoarele statiilor de pompare.

In continuare, sursa Biruinta nu este alimentata cu energie. La ora actuala, localitatile Eforie Sud si Tuzla mai au apa in rezervoare pentru maxim doua ore, iar alimentarea cu apa se face la presiuni scazute . Avand in vedere debitul, dar si lungimea conductelor de la sursa Biruinta catre statiile si rezervoarele celor doua localitati, perioada de timp necesara de umplere si intrare in presiune a conductelor de aductiune este de aproximativ 8 ore, de la remedierea avariei Enel.

De peste 24 ore, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiile de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile: Ciobanita, Credinta, Mereni, Corbu, Osmancea, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, General Scarisoreanu, Dulcesti, Magura, Viroaga, Cascioarele, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica si Dumbraveni.  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii