Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Investiție de 1,5 milioane de euro la Hotelul Internațional din Sinaia

Investiție de 1,5 milioane de euro la Hotelul Internațional din Sinaia(1120)

Hotelul Internaţional **** din Sinaia a investit 1,5 milioane de euro în extinderea şi modernizarea zonei de Spa şi într-o nouă parcare.

“Centrul Spa existent a fost renovat în totalitate şi a primit în plus o saună uscată şi un hammam cu o capacitate de zece persoane fiecare. Pe lângă centrul spa deja existent, cu o piscină de aproximativ 56 mp, a fost construită o noua zonă de relaxare cu o piscină de 132 de metri pătraţi cu apă sărată, un jacuzzi şi un spaţiu pentru recreere. Această noua zonă de relaxare va fi dată în folosinţă anul acesta de Cră­ciun“, a declarat Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului.

Hotelul Internaţional din Sinaia are 180 de camere, 3 restaurante, 11 săli de conferinţă, zonă de entertainment cu bowling şi biliard şi o zonă de Beauty. Cifra de afaceri netă în anul 2015 a hotelului a ajuns la de aproape 18 milioane de lei în creştere cu 14% faţă de 2014, iar în 2016 se prognozează o creştere de 15% a cifrei de afaceri nete faţă de anul trecut. Circa 40% din clienţii care se cazează la hotelul Internaţional din Sinaia sunt turişti individuali, de leasure (care vin în interes de vacanţă), din care aproximativ 15% sunt turişti străini.

O cameră dublă la hotel Internaţional costă de la 450 de lei pe noapte, tarifele fiind însă variabile în funcţie de momentul rezervării şi de perioada aleasă pentru cazare. În staţiunea Sinaia sunt 28 de hoteluri cu o capacitate de cazare totală de 3.100 de locuri de cazare, arată datele de la Statistică aferente lui 2015.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii